czas na kilka słów ode mnie.
mniej ludzi niż w ubiegłych latach, więc dla mnie gitarka:D, muzycznie mam lekki niedosyt, ale możemy to usprawiedliwić moją krzywą bombą. między przejściami standardowo pizgało...co się będę rozdrabniać, mayday to mayday, zajebiście było spotkać te wszystkie znajome mordy!
i razem potupać techno <3. do szybkiego zobaczenia o/
mejdejowy weekend - nie mam pytań! <tak pozytywnie> iii te aftery <bez zastrzeżeń>.
wrocław znowu przegiął.
Chałup :
z kłapem dalej walczymy...ja pierdole...8 after
masz chłopie zdrowie
ja dopiero dziś doszedłem do siebie..
didabomba :
Chałup :
z kłapem dalej walczymy...ja pierdole...8 after
masz chłopie zdrowie
nie było za cicho, na uszy Wam siada. Starość nie radość. Ja gdzieś piątek zgubiłem.
Stolik :
_PeKiN__ :
Mateoqwe :
a numer którym zakończył mayday Kanzler ?? boomba
Własnie o ten kawełek chodzilo a dokładniej o
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
DZIĘKI WIELKIe <piwo>
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw @Remus - Jump Around
3 część zdjęć, oraz film z Mayday '
podobało się, nagłośnienie OK. Niemcy to nie są, ale było spoko, nie czaje czemu niektórzy mają zastrzeżenia...
Bardzo fajnie oświetlona główna o/ Dużo znajomych twarzy pozdro!
dopiero wrocilem do domu ... biba mistrz ! zwyciescą zostal oczywiscie Kanzler !!!
Helmut Geier / Ascet :
didabomba :
dustin_zahn-stranger_to_stability__len_faki_podium_mix
jak mozna jeszcze to meczyc...
Felix 3 rok z rzędu męczył ten kawałek w spodku... już w zeszłym roku miałem ochotę zmienić salę kiedy to puścił
Rascal :
Wavejumper :
Ludzie wyraziłem tylko swoją opinię i nic poza tym gdyż od tego jest forum. Czy Liebing jest jakąś świętą krową, że co poniektórzy tak reagują? NIE! Po prostu wg mnie się już wypalił i są to tylko moje osobiste odczucia za które nikogo nie mam zamiaru przepraszać ani do nich przekonywać.
Popieram.
słabsi muszą odpaść!
Mam takie nietypowe pytanie, powie mi ktoś z jakiej firmy były hostessy które w namiocie piwnym rozdawały zapalniczki ?
novacco :
Anthony Rother @FullHD, dorzucam kolejny part:
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw (part 1/5)'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw (part 2/5)
dałoby radę wrzucić to na jakiegoś zippyshare'a albo coś takiego?
kilka krótkich przemyśleń, inaczej teraz nie potrafie, bardzo grubiej w tym tyg. na muno:
-bas na głównej brylant.oprawa jak na zachodzie.2 miliony znajomych(Daga dziekujemy i kochamy :*). dona moją holenderską tancerką. Ziuta i jej boczki <3, dj Agathe i jej set na afterze, Xavciu gumowa twarz, Rav pytający na Kanzlerze kiedy bedzie refren, remus pstrykający mnie w nos i zgadzajacy sie na after z nami tylko jak bedzie koks i dziwki, oooooooooo leeeeeeeeeeeeeen, liebing kurwa ja pierdole, Kanzler odkryciem mojego zycia,,Mikro poprawiający mu grzyweczke,esti i jej bigos,Tanzmann oddaje mi za zniszczone tenisowki techno rozmowy z Didą, cichy i magazyn,gdakający Młody, Pablo Hala MAdrid!,after w Angelo aka z kamerą wśród zwierząt, after w Sosnowcu z gangsterami, after u Dziumy, after w Formie i Puzzlach, after u Vangie, z Kłapem powiedzielismy basta w niedziele o 21:00. Mój najlepszy Mayday. Kocham was.
Ostatnio edytowany przez Chałup (2011-11-14 12:20:44)
mek23 :
novacco :
Anthony Rother @FullHD, dorzucam kolejny part:
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw (part 1/5)'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw (part 2/5)dałoby radę wrzucić to na jakiegoś zippyshare'a albo coś takiego?
jDownloader
Warciarz :
film z Mayday
'
nawet się załapali niektórzy
Witam, mam pytanie o nutę z setu Westbam'a wchodzi gdzieś koło 46:35 to chyba jakaś starsza nuta, wydaje mi się, że kiedyś pamiętałem jej nazwę. Z góry dzięki za info
didabomba :
Warciarz :
film z Mayday
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwnawet się załapali niektórzy
video petarda !
Technix- nuta, która pojawia się w secie Westa od 46 minuty: Oliver Huntemann- In times of trouble.
didabomba :
Warciarz :
film z Mayday
'
zrobimy Ci teraz koszulke na next bibe:
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw ----> pasażer z wesołego autobusu
gutek81 :
didabomba :
Warciarz :
film z Mayday
'
zrobimy Ci teraz koszulke na next bibe:
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
bujaj jaja
didabomba :
gutek81 :
didabomba :
nawet się załapali niektórzyzrobimy Ci teraz koszulke na next bibe:
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwbujaj jaja
Flipera zagadaj robiłam mu kiedyś nadruk i ma taką haha
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw na początek Chris Liebing pozniej będa z Rusha