mariano1703 :
didabomba :
mariano1703 :
REMUTE o/ !!!
jakies walki pamietamy ?wszystko co ostatnio wydaje -> patrz dział remute, na bieżąco wrzucam
dzieki
![]()
rozjebal mnie ten setpozniej klaudia i juz mialem wszystko w dupie
x2

MichaeL9 :
mariano1703 :
didabomba :
wszystko co ostatnio wydaje -> patrz dział remute, na bieżąco wrzucamdzieki
![]()
rozjebal mnie ten setpozniej klaudia i juz mialem wszystko w dupie
x2
na dojebke Cyberpunkers o/ FUCK THE SYSTEM
spodziewlem sie ze tym zaczna ale nie spodziewalem sie tylu ludzi na ich wystepie i ze tak bedzie szalal prawie pelen spodek (zwykle pustawy juz po Łestbamie
)
choc spodkalem sie z glosami kto ich tam zaprosil ![]()
dla mnie byl to mega energiczny wystep ktory dopelnil i tak zajbisty (muzycznie ) MD ![]()
Piszcie co chcecie ale brakowało wizualizacji. Nie było w ogóle bardzo szkoda. Dlaczego z tego zrezygnowali. Na filmiku z Mayday 2005 można dobre obejrzeć zmontowane przez clockwork.

Wavejumper :
Chris Liebing - Monotonna, niekończąca i męcząca strasznie kupa napierdalająco, buczących dźwięków... Nie chce już takiego Liebinga. Gość jak dla mnie się twórczo wypalił chociaż na Audioriver było całkiem, całkiem. Jadąc na ten Mayday miałem w pamięci jego set z edycji 2004 lecz niestety zawiodłem się po całości.
bylem i na audio i teraz na may i stwierdzam ze teraz zagral lepiej niz na audio wiec nie wiem o co ci chodzi

huno :
Wavejumper :
Chris Liebing - Monotonna, niekończąca i męcząca strasznie kupa napierdalająco, buczących dźwięków... Nie chce już takiego Liebinga. Gość jak dla mnie się twórczo wypalił chociaż na Audioriver było całkiem, całkiem. Jadąc na ten Mayday miałem w pamięci jego set z edycji 2004 lecz niestety zawiodłem się po całości.
bylem i na audio i teraz na may i stwierdzam ze teraz zagral lepiej niz na audio wiec nie wiem o co ci chodzi
bo myślał że zagra jak w 2004 ![]()

huno :
Wavejumper :
ja nie wiesz o co chodzi to juz ci mowie - kazdy ma swoj gust i jesli tobie sie podobalo to nie oznacza ze wszystkim, trudne ?

didabomba :
emo2811 :
kerbi2 :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Takie coś (wcześniej ktoś znalazł)Ciezko rozkminic czyj to remix.. ;/
napiszcie do niej na fejsie, to jak dobrze pójdzie to wysle wam ten kawałek, mi wysłała kilka miesięcy temu bez problemu
Papillon - Klaudia Gawlas & Linus Edit
masz go jeszcze? Wrzucaj
lopez :
PS2. Miałem do końca cichą nadzieję, że ten "żyrandol" na Arenie w końcu zjedzie ;/
przecież zjechał ![]()

Hubertus :
didabomba :
emo2811 :
Ciezko rozkminic czyj to remix.. ;/napiszcie do niej na fejsie, to jak dobrze pójdzie to wysle wam ten kawałek, mi wysłała kilka miesięcy temu bez problemu
Papillon - Klaudia Gawlas & Linus Editmasz go jeszcze? Wrzucaj
mam, ale nie moge ![]()
Dla mnie Liebing zagrał b.dobrze, ale pewien niedosyt pozostał, być może dlatego, że oczekiwania były ogromne z uwagi na jego nieobecność w ostatnich latach.
Co do wizualizacji, na Arenie były... co jakiś czas na podwieszanym "walcu" pod kopułą ![]()

vorny :
Dla mnie Liebing zagrał b.dobrze, ale pewien niedosyt pozostał, być może dlatego, że oczekiwania były ogromne z uwagi na jego nieobecność w ostatnich latach.
Co do wizualizacji, na Arenie były... co jakiś czas na podwieszanym "walcu" pod kopułą
niebieski pies w czerwonej koronie ![]()

mariano1703 :
niebieski pies w czerwonej koronie
Mateoqwe :
a numer którym zakończył mayday Kanzler ?? boomba

_PeKiN__ :
Mateoqwe :
![]()
Własnie o ten kawełek chodzilo a dokładniej o
'

Stolik :
_PeKiN__ :
Mateoqwe :
Własnie o ten kawełek chodzilo a dokładniej o
'
przeciez to to samo ![]()

huno :
przeciez to to samo
To samo ale dłuższe ![]()
moje zdjęcia:
'

3PHAZEGENERATOR Black Lilac Audio Injection Remix nie jestem pewny to gral libing??

kerbi2 :
Piszcie co chcecie ale brakowało wizualizacji. Nie było w ogóle bardzo szkoda. Dlaczego z tego zrezygnowali. Na filmiku z Mayday 2005 można dobre obejrzeć zmontowane przez clockwork.
e tam te małe LEDy robiły dobrze, 1000 razy wolę to niż Telebimy i co 30 sekund reklama Lecha lub Barcardi
Fajna odmiana po tylu latach, zresztą w 2011 roku te szmaty to już nie wypada montować na Arenie only LEDy jak na Audioriver ![]()
novacco :
Anthony Rother [FullHD], part 1/5
'
nice!
THX
probowal ktospobrac ten plik? mi wyskakuje jakis blad i nie konczy pobierania ![]()

ale biba,lecz połowy nie pamiętam
1,Torstennnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!!!!!!
2.Tanzmann,ale set jezuuuuuuu plus klimat ball
3.Remute cudny live
Liebing,Faki słabo panowie !! ooooooooo len ileż można grać te same utwory ( 3 lata ???)

novacco :
'
![]()

biaggi0303 :
novacco :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwnice!
THX
probowal ktospobrac ten plik? mi wyskakuje jakis blad i nie konczy pobierania
uzywam wtyczki do firefoxa - downloaderhelper i smiga
Klepka :
biaggi0303 :
novacco :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwnice!
THX
probowal ktospobrac ten plik? mi wyskakuje jakis blad i nie konczy pobieraniauzywam wtyczki do firefoxa - downloaderhelper i smiga
ooo dzieki nie znalem tej wtyczki
jedno pytanie, bo mi sciaga plik 76MB, a oryginal ma ponad 600... ?

czy ktos nagrywal cala monike kruse??