biwer :
Hubertus :
gutek81 :
MAYDAY VIVA Spot
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikóweeeee no obleci
"felix kreszer"
hujem wieje z tego spot'a ...

hehe no troszkę wieje stęchlizną, ale pamiętajmy, że skład nie wymaga komentazra. MAYDAY to twój obowiązek. ![]()

a te wstawki to sie sa przypadkiem z dortmundu zamiast ze spodka ?
Klepka :
a te wstawki to sie sa przypadkiem z dortmundu zamiast ze spodka ?
no właśnie ![]()
"fajna" reklama światełek - szkoda tylko ze na md pl jest hmm.... troszkę skromniej

olo2oo1 :
będą bilety na Groupon'ie?

sam wrzucales info o tym ze rozpoczynaja wspolprace z grouponem...na poczatek silesia in love i pewnie na tym sie skonczyla
bilety i tak sie beda dobrze sprzedawaly wiec w przypadku mayday to dla nich strata kasy a ze robia ludzi w ciula na kazdym kroku i maja ich gdzies to wiadomo nie od dzis, wiec nie licz na to

no właśnie zastawiałem się nad tym po SIL. Mayday jest imprezą o powiedzmy ugruntowanej pozycji na rynku i nie potrzebuje promocji tego typu jak SIL. Może jakaś pula chociaż 200szt się pojawi. spróbuję na pejsbuku się dowiedzieć.
Już widzę te nowe aranżacje, koncepcje. Wszystko fajnie wygląda w opisach propagandowych, a jak przychodzi weryfikacja na żywca to kupa z patykami. Sam jestem ciekaw czy na Mainie zmienia tą śmieszną scenę, a konkretnie te ekrany po bokach, jak już wspominano często chuja na nich widać, ich czas bezpowrotnie minął, dawać ekrany ledowe, więcej sprzętu do nagłośnienia, a będzie cacy ![]()

vorny :
więcej sprzętu do nagłośnienia, a będzie cacy
Dokładnie i do tego dobre stroboskopy na lodowisku tak jak w 2007 i dopiero bedzie cacy ![]()
Ni chuja, wtedy za dużo strobo było, czułem się jakbym po mordzie dostawał. Pamiętaj że strobo jest padaczkotwórcze, napierdziela po oczach aż ciężko w pionie wystać, więc ze strobolami bez przesady ![]()

vorny :
Ni chuja, wtedy za dużo strobo było, czułem się jakbym po mordzie dostawał. Pamiętaj że strobo jest padaczkotwórcze, napierdziela po oczach aż ciężko w pionie wystać, więc ze strobolami bez przesady
Stolik :
vorny :
więcej sprzętu do nagłośnienia, a będzie cacy
Dokładnie i do tego dobre stroboskopy na lodowisku tak jak w 2007 i dopiero bedzie cacy
wasze prośby na pewno zostaną wysłuchane ![]()

olo2oo1 :
no właśnie zastawiałem się nad tym po SIL. Mayday jest imprezą o powiedzmy ugruntowanej pozycji na rynku i nie potrzebuje promocji tego typu jak SIL. Może jakaś pula chociaż 200szt się pojawi. spróbuję na pejsbuku się dowiedzieć.
Mayday jest markÄ… samÄ… w sobie... moim zdaniem nie potrzebujÄ… dodatkowej promocji
a groupon przyciągnie na md w większości przypadkowe osoby... ![]()

Taisio :
...tak jakby tam tych przypadkowych osób było mało
niestety sÄ…
dużo ich jest! ale impreza jakoś musi na siebie zarabiać

No jak TNM i AR z dużo mniejszą ilością przypadkowych osób(szczególnie ten pierwszy). ![]()
Jednak nie ma co porównywać, MD rządzi się stereotypami i nic dziwnego że potem też pewne stereotypy przyjeżdżają na MD, na allegro już biznes się dawno kręci..

kimi :
Taisio :
...tak jakby tam tych przypadkowych osób było mało
niestety sÄ…
dużo ich jest! ale impreza jakoś musi na siebie zarabiać
zawsze i wszędzie! ![]()

bla bla bla....dupne wywody nad przypadkowymi osobami....wy za to jestescie tam najbardziej odpowiedni

To jeśli nie czepiamy się przypadkowych osób, to może czas doczepić się fuszerki w organizacji tej imprezy i spadku jakości z roku na rok, z ubiegłych lat? Oraz chęcią ratowania MD w Polsce gdy na jednej edycji byli prawie sami Trancowi grajkowie.
sequencer :
To jeśli nie czepiamy się przypadkowych osób, to może czas doczepić się fuszerki w organizacji tej imprezy i spadku jakości z roku na rok, z ubiegłych lat? Oraz chęcią ratowania MD w Polsce gdy na jednej edycji byli prawie sami Trancowi grajkowie.
na której ?![]()

idz ratuj mayday
najlepiej to sie wysadz w powietrze przed spodkiem z okrzykiem na ustach..."za MAYDAYYYYYYYY" dawidzie86

Klepka :
bla bla bla....dupne wywody nad przypadkowymi osobami....wy za to jestescie tam najbardziej odpowiedni
no, Klepkens przecie tu sami klimaciarze! :D
k_mill :
Klepka :
no, Klepkens przecie tu sami klimaciarze!
![]()

Jak nie nosze arafatki i luznego shirta, tylko obcisla na cyckach bluzeczke i zegarek od D&G , to juz nie jestem klimaciarz ?
Jestem przypadkowy na MD ;(
Zgodze sie, ze sa przypadkowe osoby, ktore jada tam by sie nacpac przy muzyce a nie DLA muzyki. Niestety , nie szata zdobi czlowieka - liczy sie wnetrze !
Ehh, jakie to glebokie...

szata zdobi człowieka i mówi o jego wnętrzu przecież