Manyac :
Susanna :
A ja jadę i będzie zajebiście, nieważne kto mi zagra, bo zawsze chciałam poczuć klimat ILT
spóźniłaś sie o 2-3 lata ..
strata czasu i pieniędzy .
juz to pisałem nie raz ale jesczze raz powtórze!!
byłem chyba na najlepszych baletach jakie powstały na tej planecie i moze to sie przyczyniło ze edycja 02 była taka
kazdemu bede doradzał zeby zobaczył a pierdolenie ze strata czasu itd ....
b
e
z
komentarza

xavery :
Tylko gdzie w Pl? Jest taki kompleks ?
pewnie pamietasz przymiarki do imprezy ktora miala sie odbyc na miedzynarodowych targach katowickich w 2003 - teknica

mathew :
Manyac :
Susanna :
A ja jadę i będzie zajebiście, nieważne kto mi zagra, bo zawsze chciałam poczuć klimat ILT
spóźniłaś sie o 2-3 lata ..
strata czasu i pieniędzy .juz to pisałem nie raz ale jesczze raz powtórze!!
byłem chyba na najlepszych baletach jakie powstały na tej planecie i moze to sie przyczyniło ze edycja 02 była taka
kazdemu bede doradzał zeby zobaczył a pierdolenie ze strata czasu itd ....
b
e
z
komentarza
ja bym dał jako drugie najlepsze ![]()

Od 2003 nie rozmawiam o tym czerwcowym Płaczu.
Miałem bilet DIsc ma dalej.
Klepka :
xavery :
Tymam gdzlko gdzie w Pl? Jest taki kompleks ?
pewnie pamietasz przymiarki do imprezy ktora miala sie odbyc na miedzynarodowych targach katowickich w 2003 - teknica
a gdzie RUSS GABRIEL, Tony Lioni, SLG, Henrik Schwarz, D'julz, Lee Jones, Supermayer....
cóż wypada mieć nadzieje że kolejna edycja będzie ciekawsza, tak jak z reszta AR 2012.

brakuje na tym evencie tylko linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw - legendarnej formacji techno

winetu :
Tylko kto z organizuje imprezę i znajdzie publikę na 6-10 tysięcy osób za samą nazwą I LOVE TECHNO czy TIME WARP.[/b]
Pamietajcie ze przynnaajmniej 50 % ludzi na takich imprezach jest dla nazwisk, wiec nie wiem skad te Wasze zdziwienie co LU na poszczegolnych eventach. Dapstepy i inne huje sa teraz modne ( fhuj moich znajomych tego slucha ) wiec dlatego sa teraz takie sklady... organizatorzy licza na zyski a nie na zaspokojenie mniejszosci dla ktorej kultowe sa niektore nazawiska ktore sa jednoczesnie niezanane wiekszosci gosci na eventach ..
mam nadzieje ze jasno napisalem ![]()

Poza tym RED scena nie jest taka najgorsza. ![]()

Ja z ILT mam bardzo dobre wspomnienia. Mimo , ze w zeszlym roku line up nie zachwycal, bawilam sie pierwszorzednie, jak i cala nasza ekipa. I Love Techno to nie tylko muzyka, to inny klimat, zajebiste naglosnienie i inna publika. Bedac tam moglabym sie bawic cala noc przy electro a i tak byloby zajebiscie.W zwiazku z tym,ze bylam juz pare razy a line up nie zachwyca odpuszczam, ale ten kto pojedzie napewno nie bedzie zalowal ![]()

xavery :
Jedz tam choć raz, a nie będziesz pisać takich postów. Warto choć raz pojechać tam.
LSDj :
proponuje wykupić licencję do PL i zrobic tu konkretny Event I LOVE TECHNO.PL
grajków mamy doskonałych, Osmo, Venom, Marks, Sojka, Slg - zroznicowanie gatunków do grajków też duze + goscie zagraniczni... , zajebista biba by powstała!!!
bardzo dobre słowa Xawery, on tylko potrafi pisać gdzie nie pojedzie, gdzie to nie był, czego nie słuchał, ipt itd. cyber imprezowicz
i tak nie pojedzie tam :-) a zawsze ma najwięcej do powiedzenia, pucować się tylko potrafi na internecie he.pozdro
fuse1991 :
xavery :
Jedz tam choć raz, a nie będziesz pisać takich postów. Warto choć raz pojechać tam.
LSDj :
proponuje wykupić licencję do PL i zrobic tu konkretny Event I LOVE TECHNO.PL
grajków mamy doskonałych, Osmo, Venom, Marks, Sojka, Slg - zroznicowanie gatunków do grajków też duze + goscie zagraniczni... , zajebista biba by powstała!!!bardzo dobre słowa Xawery, on tylko potrafi pisać gdzie nie pojedzie, gdzie to nie był, czego nie słuchał, ipt itd. cyber imprezowicz
i tak nie pojedzie tam :-) a zawsze ma najwięcej do powiedzenia, pucować się tylko potrafi na internecie he.pozdro
a pisałem to ja...................KUMPEL (?) LSDj
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
TRACKLISTINGS WEB-RADIO' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

xavery :
Miałem bilet DIsc ma dalej.Klepka :
xavery :
Tymam gdzlko gdzie w Pl? Jest taki kompleks ?
jeszcze placzecie nad ta teknica??
ja mam sety ![]()

vixen :
xavery :
Miałem bilet DIsc ma dalej.Klepka :
pewnie pamietasz przymiarki do imprezy ktora miala sie odbyc na miedzynarodowych targach katowickich w 2003 - teknicajeszcze placzecie nad ta teknica??
ja mam sety
Vixenko - ja to bardzo, ale to bardzo przeżyłem ..., i jeszcze przed obroną pracy mgr....

kermitt :
Ja z ILT mam bardzo dobre wspomnienia. Mimo , ze w zeszlym roku line up nie zachwycal, bawilam sie pierwszorzednie, jak i cala nasza ekipa. I Love Techno to nie tylko muzyka, to inny klimat, zajebiste naglosnienie i inna publika. Bedac tam moglabym sie bawic cala noc przy electro a i tak byloby zajebiscie.W zwiazku z tym,ze bylam juz pare razy a line up nie zachwyca odpuszczam, ale ten kto pojedzie napewno nie bedzie zalowal
i dlatego jadę
a nazwiska, które koniecznie chciałabym usłyszeć? Poczekam na dobry line up na Audioriver albo jakieś inne bliskie biby, ale na I love techno jadę dla innej bajki
![]()

Susanna :
kermitt :
Ja z ILT mam bardzo dobre wspomnienia. Mimo , ze w zeszlym roku line up nie zachwycal, bawilam sie pierwszorzednie, jak i cala nasza ekipa. I Love Techno to nie tylko muzyka, to inny klimat, zajebiste naglosnienie i inna publika. Bedac tam moglabym sie bawic cala noc przy electro a i tak byloby zajebiscie.W zwiazku z tym,ze bylam juz pare razy a line up nie zachwyca odpuszczam, ale ten kto pojedzie napewno nie bedzie zalowal
![]()
i dlatego jadęa nazwiska, które koniecznie chciałabym usłyszeć? Poczekam na dobry line up na Audioriver albo jakieś inne bliskie biby, ale na I love techno jadę dla innej bajki
![]()
jedziesz ,bo masz bilet... przyznaj się!
hehe

kermitt :
ja tez
choc bylo to z 3(?) lata temu? niepamietam dokladnie. bilet za 160euro przed wejsciem :F
sama impreza, jak i klimat w srodku byl rewelacyjny. myslalem zeby jechac znowu ale z roku na rok coraz gorszy lu ![]()

el_radwano :
bilet za 160euro przed wejsciem :F
i zero gwarancji, że oryginalny ![]()

el_radwano :
kermitt :
ja tez
choc bylo to z 3(?) lata temu? niepamietam dokladnie. bilet za 160euro przed wejsciem :F
sama impreza, jak i klimat w srodku byl rewelacyjny. myslalem zeby jechac znowu ale z roku na rok coraz gorszy lu
2008
i ten motyw jak wysiadamy na dworcu w Brukseli rox o/

Ja tam jade
Dla mnie LU tez szalu nie robi ale jest wystarczajacy ![]()
Mam za blisko to raz a dwa ze to tylko 50 zł kosztuje ![]()
Ostatnio edytowany przez repek (2011-10-16 19:20:49)

repek :
50 zł
dobra cena ...

zł - tez tak zawsze mowie ![]()