Dla mnie miłośnika muzyki trance ta trzygodzinna randka z Dubfire to coś pięknego. Tracki z ostatniej godziny urywały dupę jeden po drugim. Ali dobrze się bawił, Nastia za Nim tańczyła, jazdowicze pełna kultura
Idę spać ![]()

Nastia,Dub i do domu.
Fajnie ![]()

Takiego wieśniactwa moje oczy dawno nie widzialy
nie moglam sie napatrzec. Fuck yeah! Muzycznie fhuj srednio. Dubfaja i carlo lio najlepiej. Carla inaczej, ale dalo rade. Spotkanie i zabawa z gutkiem wrocławskim:* najwiekszy plus imprezy ![]()

dużo w ogóle ludzi było?biorąc pod uwagę wcześniejsze edycje?

barbasia :
Takiego wieśniactwa moje oczy dawno nie widzialy
nie moglam sie napatrzec
Szkoda, że Was nie spotkałem, chociaż ja też miejscowy wieśniak ![]()
Jakby Watykan miał takich kapłanów jak Dubfire, to kościoły byłyby pełne ![]()
mr_wtyczka :
Dla mnie miłośnika muzyki trance ta trzygodzinna randka z Dubfire to coś pięknego. Tracki z ostatniej godziny urywały dupę jeden po drugim. Ali dobrze się bawił, Nastia za Nim tańczyła, jazdowicze pełna kultura
Idę spać
ale dubfire przeciez nie gra trance

a jak tam płotek zajebał? ![]()

Djemba :
ale dubfire przeciez nie gra trance
Cholera tyle lat żyłem w nieświadomości ;-)

'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw co to za wałek zagrał Dubfire ??

reznor :
http://www8.zippyshare.com/v/53744565/file.html co to za wałek zagrał Dubfire ??
Gary Beck - Diva

Lewy77 :
reznor :
http://www8.zippyshare.com/v/53744565/file.html co to za wałek zagrał Dubfire ??
Gary Beck - Diva
dzięki ![]()

reznor :
Lewy77 :
reznor :
Gary Beck - Diva
dzięki
Diva, Diva, Diva... A zresztą nieważne.
Dubfire, Sasha, Niklass Venn i trochę Carlo Lio. Pełno innych panów dj`i na innych scenach grało straszne rzeczy... uff nigdy więcej.
gruby before i after z krowami. Pchanie auta pod górkę przez 2 kilometry. Wycieczka do wrocławskiego Aquaparku, pikniki pod stacjami benzynowymi.
Zamordowałem się.
Kurwa ja to sie zaraz rozlece chyba... mójn organizm musi mnie nienawidzieć
27 godz w robocie, dłuuugie, męczące i wyczerpujące % 7 godzin podróży pojebusem i od 21 nakurwianie do samej 6 rano!
Dla mnie Dabfaja mistrzostwo świata, Carla Roca dobrze, Nastia ok i Davide Squillace też dobrze cisnął. Carlo Lio niestety nie słyszałem bo poszedłem juz do ogródka posiedzieć przy bro a potem cichaczem sie wbić na VIP'a ![]()
Pzdr barbasia.
Ostatnio edytowany przez mospin (2011-08-16 15:19:49)

Jak ktoś był na Dubfire i wie, co to za miażdżący kawałek leciał dokładnie 10 minut przed 4, to byłbym ogromnie wdzięczny: mury mało się nie zawaliły a ciary do dzisiaj idą po plecach ![]()

No ja dzisiaj dopiero wróciłem ... Najprawdopodobniej gdyby nie ekipa z którą bylem to by mi się tak nie podobało. Dabfaja mistrz reszta to nie pamiętam za bardzo bo co gdzieś chciałem iść to spotykałem znajomych i szliśmy na piwo. Najbardziej to bawilem się w namiocie lecha gdzie grała Karolina ... Nie mogłem się powstrzymać i jak się odwrociła to musiałem zamiksować
, oczywiście chciałem się spotkać z Barbasią i resztą ale zmiana miejsca spotkań z klasztoru na namiot lecha sprawily, że nie mogliśmy się znaleźć ... Przy ostatnim SMSie mi się kasa na koncie skończyła ... Ledwo żywi i najebani udaliśmy się o 6 na parking gdzie stal bus. Drogi powrotnej nie pamiętam za bardzo bo troszku pospałem ( tak mi się wydawało) no i już jak się obudziłem rzucilem hasło after party !! No i od nowa się zaczęło... Gdyby nie ta ekipa to nie bylo by tak wspaniale ... Idę zjeść rosół i może potem jakiś browar ![]()

Lewy77 :
reznor :
Gary Beck - Diva
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw od 5.45 zapraszam moze sie spodoba

DJMAJS :
Lewy77 :
reznor :
Gary Beck - Diva
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw od 5.45 zapraszam moze sie spodoba
Ante Perry - Beach Power

Lewy77 :
DJMAJS :
Lewy77 :
Gary Beck - Diva
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw od 5.45 zapraszam moze sie spodobaAnte Perry - Beach Power
hehe no jeszcze Rene Bourgeois - Joaquin (Original Mix) gdzies tam sie przebija musze kiedys caly set wrzucic moze sie spodoba bo jak radio juz upadlo
Ostatnio edytowany przez DJMAJS (2011-08-16 23:31:33)

Dobra pogoda, dobra cena biletu, doborowe towarzystwo i muzyczna różnorodność ![]()
Długi weekend jak najbardziej udany
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
ktoś zna tytuł ?
Jeśli chodzi o impreze moje pierwsze EC, i wrażenia mam bardzo pozytywne, spodziewałem się że może być różnie jeśli chodzi o zachowanie niektórych ludzi ale nie spotkałem się z ani jednym negatywnym zachowaniem, może miałem szczescie ;-).
Byłem nieco spóźniony bo dopiero o 21 dojechałem dlatego mam duże braki muzyczne w tym co było grane, wpadłem akurat na seta Carlo Calabro, potem dłuższy czas bylem na squillace i było super tylko że w tym klasztorze ta jakość dźwięku była troche słaba jak na wałki które tam byly grane. No i potem Sasha, super set moje klimaty ;-), ze względu na moja dziewczyne byłem dłuższy czas na Gallahanie, nie moje klimaty no ale mus to mus ;-). Jeśli chodzi RTS, to chyba ta dwójka po ATB była w miare dobra. Szkoda tylko że nie miałem okazji posłuchać Karoliny, poza tym namiot Lecha strasznie duszny ;/// , Trochę czasu spędziłem tez na Camelu, i z początku bardzo fajnie tam było, takie electro house brzmienia pasowały do tej małej sceny.
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z imprezy. Pozdrawiam wszystkich którzy także się tam bawili ;-)

Fotki z EC:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

a jak tam płotek,majkel,mr x,adam de grejt ? ![]()

mospin :
Wiedzma :
wariacish :
dużo w ogóle ludzi było?biorąc pod uwagę wcześniejsze edycje?
10k
Na oko szacujesz czy liczyłaś? :
Zrobiłam zdjęcie panoramiczne i liczyłam głowy
Jak dla mnie, było nawet ze 100k skumulowane w kościele, bo ani przejść, ani oddychać.