Szkatulski & Kosmalski szukają pokoju we Wcześniaku , odezwij się do nich na fejsie ![]()

madzungaboy :
witam, mam jeden dwuosobowy pokoj we wczesniaku, sa jacys chetni ? akcja poka fote w toku
Biorę

Potrzebne jest mi jedno miejsce. Wiec może jeszcze jedna zbłąkana owieczka się znajdzie i będzie komplet ![]()

g'hanji :
Potrzebne jest mi jedno miejsce. Wiec może jeszcze jedna zbłąkana owieczka się znajdzie i będzie komplet
Mnie też potrzebne 1 miejsce więc jak będzie wolny ten pokój to ja chetny jestem ![]()

reznor :
g'hanji :
Potrzebne jest mi jedno miejsce. Wiec może jeszcze jedna zbłąkana owieczka się znajdzie i będzie komplet
Mnie też potrzebne 1 miejsce więc jak będzie wolny ten pokój to ja chetny jestem
ze względu na płeć wiemy kto ma większe szanse ![]()

chyba ze względu na orientację, zależy kto ma jaką B) ![]()
O.D.I. :
gr8man :
lista chętnych z Wcześniaka na picie dziś wieczór:
1. Aniela
2. czajniz
3. Kaja
4. LASZLO
5. G.had
6. gr8man
7. Sowa
8. ...zróbcie konkurs kto uzbiera najwięcej promili
nie będę tego komentować ![]()
gr8man :
dobra siostry - ja spierdalam, widzimy się we Wcześniaku
miłej podróży
do wieczorka ![]()

cichy86 :
pomix :
Susanna :
lub 1. ligę?
tez bym chetnie obejrzal,ale nasza zjebana telewizja po raz drugi nie pokaze kolejki ligowej.
cichy dokladnie tylko na svena pojdziemy juz na pelnej a na sgp zrobimy sobie bifortylko zeby bylo gdzie.
kiedy wyjezdzasz z bydzi ?czwartek
pomix czyli nie muszę ujmować Cie w moim grafiku na sobotę xD

"Lookash napisał:
Tomorrowland
na polu namiotowym był dostepny hipermarket carrefour big_smile gdzie po przystępnym cenach można było zakupić chyba wszystko.
Lookash napisał:
Inną rzeczą którą nigdy wcześniej nie widziałem to namioty z... pralkami big_smile gdzie za darmo można było wyprać i wysuszyć ciuchy.
czyli da sie jak sie chce ! powinni to przeczytac organizatorzy audio"

g'hanji :
cichy86 :
pomix :
tez bym chetnie obejrzal,ale nasza zjebana telewizja po raz drugi nie pokaze kolejki ligowej.
cichy dokladnie tylko na svena pojdziemy juz na pelnej a na sgp zrobimy sobie bifortylko zeby bylo gdzie.
kiedy wyjezdzasz z bydzi ?czwartek
pomix czyli nie muszę ujmować Cie w moim grafiku na sobotę xD
już rozpisze tt dla nas ![]()

ma ktoś nr tel do jakiejś pewnej (w sensie taniej) taxi ? pytam bo będe jechał zza miasta i nie chciałbym żeby mnie podliczyli x 15

do wcześniaka powinieneś zapłacić 15 zł
Kuba od tej klientki jest miejski poje-bus i jedzie jakies 20 min ! a rano to i tak sie bierze to co stoi pod plaza ![]()

Mam wolne 2 miejsca w samochodzie..Wyjazd jutro rano z Bytomia,kierunek oczywiście Płock:]
Info pod nr: 503-375-909

no to w droge ![]()

mimo że powódź i zalane tarasy, i tak wszystkie drogi prowadzą w ten łik do Płocka o/

Davido :
Kuba od tej klientki jest miejski poje-bus i jedzie jakies 20 min ! a rano to i tak sie bierze to co stoi pod plaza
ok, pasuje

dzięki