12345 :
ODSPRZEDAM 2 MIEJSCA NOCLEGOWE W AKADEMIKU [1 łazienka współdzielona z innym 2-osobowym pokojem].
CENA : 125,00 pln / 1 OSOBA / 1 DOBA
Prawie jak w Hotelu Starzyńskim.
Foty lepiej nie pokazuj.
Pytanie dla obcykanych . Istnieje pewne w miarę częste połączenie z płocka do wawy ? busy,autobusy .?

schranzohol :
Pytanie dla obcykanych . Istnieje pewne w miarę częste połączenie z płocka do wawy ? busy,autobusy .?
zu Fuß

schranzohol :
O busach raczej możesz zapomnieć, bo z tego co słyszałem od znajomych to już nie ma miejsc.
Teraz to pewnie w PKSie trzeba szukać jeszcze wolnych miejsc.
Co do PKP to są pociągi, które jadą ponad 3 godziny (oczywiście z przesiadką w Kutnie
)

LukiTuki :
schranzohol :
O busach raczej możesz zapomnieć, bo z tego co słyszałem od znajomych to już nie ma miejsc.
Co do PKP to są pociągi, które jadą ponad 3 godziny (oczywiście z przesiadką w Kutnie)
W to się nie pakuj, mówię Ci to ze zdobytego ubiegłorocznego doświadczenia.
Omijajcie to szerokim łukiem....

Helmut Geier / Ascet :
Funkybaki :
12345 :
ODSPRZEDAM 2 MIEJSCA NOCLEGOWE W AKADEMIKU [1 łazienka współdzielona z innym 2-osobowym pokojem].
CENA : 125,00 pln / 1 OSOBA / 1 DOBAObiadokolacja chyba w cenie?
plus darmowy lezak w cyrku i all inclusive
biore ![]()

Funkybaki :
LukiTuki :
schranzohol :
Co do PKP to są pociągi, które jadą ponad 3 godziny (oczywiście z przesiadką w Kutnie)
W to się nie pakuj, mówię Ci to ze zdobytego ubiegłorocznego doświadczenia.
Omijajcie to szerokim łukiem....
Wiadomo ![]()
Ja już transport ogarnięty mam od kilku tygodni a pakowanie się w pociąg do Kutna to ostateczność dla tych co do tej pory nic nie załatwili w kwestii transportu.

Znajomi prosili żeby przekazać:
Prawdopodobnie będzie wolny 2 -osobowy pokój (2 łóżka) w apartamencie w Płocku.
Wynajęli go na 4 doby (czw - pn). Opłata 60 zł os/doba. Szukają kogoś kto jest chętny na te 4 doby, a jeśli chce mieszkać krócej to i tak zapłaci za 4 doby. Czyli za całość pobytu wychodzi 240 zł.
PW
Ostatnio edytowany przez Czeski69 (2011-07-25 22:10:42)

ma ktos moze karnet do odsprzedania w ajkies dobrej cenie ?? jestem ze szczecina ale odbior moze byc rowniez na miesjcu w plocku ![]()

Mam do puszczenia karnet na Audio za 120. Jakby co to można sie ustawić we Wro albo w Lubinie

kurwa muszę jechać już w czwartek do Płocka, więc odstąpię jedną miejscówkę w aLdobusie jak ktoś chętny ![]()

Spoko, kolega już płacił, więc jak coś to i tak jemu zwrócę kasę, więc relax ![]()
Prawdopodobnie jedno miejsce w aucie na Trasie Gorzów Wlkp- Poznań-Gniezno- Włocławek -Płock czyli na Trasie Krajowej Numer 62 bo tak ode mnie najszbyciej do Płocka..w sumie A2 szybciej ale nie będe płacił za te jebane bramki ![]()
Wyjazd w Piątek , Powrót w Niedzielę ( W zależnosći od stanu kierowcy i time table w Sobotę). Ale chce dość szybko do siebie na wichurę wrócić.
Tylko ogarnięte osoby. Żadnej chemii i najlepiej jak kogoś znam osobiście
Albo z polecenia ![]()
VAngie :
Spoko, kolega już płacił, więc jak coś to i tak jemu zwrócę kasę, więc relax
nie to miałem na myśli. Jak można odpuścić imprezowy autokar będący beforem piątkowej plaży?

aLd :
VAngie :
Spoko, kolega już płacił, więc jak coś to i tak jemu zwrócę kasę, więc relax
nie to miałem na myśli. Jak można odpuścić imprezowy autokar będący beforem piątkowej plaży?
no kurde smutno mi, ale redakcja wyjeżdża w czwartek... chociaż nic się pewnie nie stanie jak dojadę do nich w piątek
tak więc bez spinki z tym miejscem, hehe.

12345 :
CENA : 125,00 pln / 1 OSOBA / 1 DOBA
Co to za akademik? Dla vipów czy jak? :F

VAngie :
12345 :
CENA : 125,00 pln / 1 OSOBA / 1 DOBACo to za akademik? Dla vipów czy jak? :F
Sorry , że to napsize ale czyste zydostwo i lichwa ![]()

skusnierczyk :
VAngie :
12345 :
CENA : 125,00 pln / 1 OSOBA / 1 DOBACo to za akademik? Dla vipów czy jak? :F
Sorry , że to napsize ale czyste zydostwo i lichwa
wychodzi na to, że taki student ponad 3500zł buli na miesiąc za pół pokoju i 1/4 łazienki

sprzedam karnet za 110 zł. Odbiór w Poznaniu.
Kontakt PW