raczej
sprzedam 2xgramofony reloop RP 6000 mk5 s ,stan bdb ,cena do uzgodnienia ,kontakt PW
SPRZEDAM UK TECHNO/TECHNO/DNB
1.Smitten 001 Lochi vs. Immersion* – Confused / Serious Tangent'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw 60zł
2.Max Min Sick 101'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw 25zł
3.Dieter Koeltzsch – Silberkistenmusik 2' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw 30zł
4.Prude Polly – Double Dutchin'' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw 25zł
5.LDC (2) vs Shredder, The* + Lenny Dee – G.G. Rides Again / Corkin' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw 30zł
DnB
1.Hedj – Sadre City / Seastorm' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw 25zł
2.Audio – No Soul / My Generation' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw 30zł
3. Vicious Circle (3) / Nocturnal (5) – Shredder / Cross The Line' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw 25zł
4.SPL – Denied / Nihil' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw 25zł
całość za 200zł + przesyłka (20zł kurier DPD) pakiet DNB 90zł, pakiet techno 140zł (kurier-poczta do wyboru)
jak komuś się kurzą stare winyle to kupię funky techno,tribal techno, hardgroove, pumpin, techno,najlepiej stare do 2003 roku
kupię:
Mojado – El Toro
Label:
Magik Muzik
Catalog#:
Magik Muzik 818-5
Format:
Vinyl, 12"
Country:
Netherlands
Released:
30 Aug 2004
Genre:
Electronic
Style:
Trance, Techno
Sprzedam 2 x system Ortofon Concorde Pro-S używany. Cena za całość 300 zł.
Sprzedam Mixvibes U-Mix 44. Cena 350 zł
Kupię DVS'a od NI
Traktor Scratch Duo-Interfejs razem z oprogramowaniem i najlepiej z plackami w dobrym stanie chociaż nie koniecznie muszą być. Pzdr
witam, chcę kupić hd25 i jaki kabel, prosty czy skręcany??
mnie się podoba skręcany, a w praktyce słyszałem ,że się plącze, napiszcie coś, ktory lepszy
KUPIĘ WINYLA DJ MISJASH -ROCKET EP.
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
ZOSTAŁY JESZCZE 2 SZTUKI !
'
Dostępne igły ortofona GOLD
'
Pzdr
Ostatnio edytowany przez tmcde (2011-07-23 08:45:20)
Do sprzedania mikser Pioneer DJM 700, za 2400 zł. Mikser ma 14 miesięcy i jest jeszcze objęty 10 - cio miesięczną gwarancją. Sprzęt jest w 100 % sprawny - nic nie trzeszczy, nic się nie zacina, mikser nie posiada żadnych uszkodzeń. Został zakupiony 20.05.2010 w jedynym z krakowskich dj sklepów i jestem jego pierwszym i jedynym właścicielem. Sprzęt nigdy nie był wynoszony poza moje mieszkanie i nie był narażony na dym z papierosów. Sprzęt bez problemu można przetestować u mnie w Krakowie, gdzie również zachęcam do osobistego odbioru. Ponieważ chwilowo mam ograniczony dostęp do netu, chętnie odpowiem na wszystkie pytania i udzielę więcej informacji pod tel. 880794112.
Tu link do 11 zdjęć :' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Grzesiek
minimal point :
nie był narażony na dym z papierosów
czy to naprawde ma wplyw na cokolwiek ?
Sprzedam taki mikser. Stan wręcz idealny. Ponad rok gwarancji. Pozdro
gg6485926
CZY WARTO KUPIĆ COŚ TAKIEGO//???
'
MOŻE KTOŚ POLECIĆ JAKIŚ WZMACNIACZ??
ADHD 1986 SC :
CZY WARTO KUPIĆ COŚ TAKIEGO//???
'
MOŻE KTOŚ POLECIĆ JAKIŚ WZMACNIACZ??
za ta kase np...' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw na tym CI rozjebie blok i tableta z 2 pietra wyleci z ziołem przez okno
CHCĘ COS KUPIC, NA MALY PLENEREK POGORIA ALBO DZIAŁKA
DORADZCIE MI, COS DO 1000 PLN, NAGŁOŚNIENIE, KOŃCÓWKĘ MOCY + KOLUMNY
ADHD 1986 SC :
DORADZCIE MI, COS DO 1000 PLN, NAGŁOŚNIENIE, KOŃCÓWKĘ MOCY + KOLUMNY
na plenerek sprzet za 1000 PLN, aha.. to moze kup kazdemu po parze sluchawek i bedzie w pyte ... aaaa! tylko bierz z długim kablem !
dropski :
ADHD 1986 SC :
DORADZCIE MI, COS DO 1000 PLN, NAGŁOŚNIENIE, KOŃCÓWKĘ MOCY + KOLUMNYna plenerek sprzet za 1000 PLN, aha.. to moze kup kazdemu po parze sluchawek i bedzie w pyte ... aaaa! tylko bierz z długim kablem !
wiem ze to lipa, ale myslę o plenerze na kilka aut czy cos takiego, nie mowie o zadnej bibie , poprostu jechac na działkę, nad jezioro z ekipą i tyle, a cos droższego mógłbyś polecić? 1500-1700,
nie znam sie dla tego pytam, czy moze cos ktos polecic/??
A TAKIE COŚ?:
'
do karaoke się nadaje
A masz mikser chłopcze ?? Bo pisaleś, że potrzebujesz naglośnienia, a pokazujesz aukcje z mikserem w zestawie co jak sądze stanowi on 60% ceny ?
Ostatnio edytowany przez lopez (2011-07-24 16:22:08)