kozdryk :
kupię karnety ze dwa max do 100 zł sztuka
jakby ktoś miał to pw
pozdrawiam całuski Alicja

Mi też by się przydał karnecik, najchętniej odbiór w Wawie ![]()

dzień dobry ![]()

szponton :
Mi też by się przydał karnecik, najchętniej odbiór w Wawie
Nie mogę niestety przyjechać na AR, więc mam do sprzedania bilet za 89PLN. Odbiór w W-wie.
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Nie wiem czy jeszcze aktualne...

diabeł :
dzień dobry
Witaj ![]()
k_mill :
szponton :
Nie mogę niestety przyjechać na AR, więc mam do sprzedania bilet za 89PLN. Odbiór w W-wie.
'
Nie wiem czy jeszcze aktualne...
nieaktualne...

to bedzie moc..![]()

Pytanie dla zmotoryzowanych,w jakim czasie średnio pokonuje się trasę Katowice-Płock? Przyszło mi w sobotę 30/07 iść do roboty(do 14 tej) i chciałem wyskoczyć na AR

Romey spać nie mozesz?
atit jakbyś wyruszył od razu po pracy to po 18 bedziesz hehe
Ostatnio edytowany przez Cheguest (2011-07-16 09:51:45)

Cheguest :
prowokuje
jakis plan na dzis wieczór?
atit jakbyś wyruszył od razu po pracy to po 18 bedziesz
czyli ok 4godz. do Łodzi da się zapier.... tylko trzeba uważać na "karmniki"bo są załadowane
a jak wygląda trasa od Łodzi do Płocka??

RomeY :
diabeł :
dzień dobry
Witaj
cześć ![]()

Ktoś jeszcze oprócz mnie, didy i sepuka rusza z Poznania może już w czwartek autem? Ty Basia skąd, czym i kiedy?

diabeł :
Ktoś jeszcze oprócz mnie, didy i sepuka rusza z Poznania może już w czwartek autem? Ty Basia skąd, czym i kiedy?
Ja w piatek kolo 13:00 prawdopodbnie ruszam z Poz lub z Gniezna samochodem ze znajomymi.

Davido :
k_mill :
szponton :
'
Nie wiem czy jeszcze aktualne...nieaktualne...
Widzę że wymiatasz wszystko ![]()
k_mill :
Davido :
k_mill :
'
Nie wiem czy jeszcze aktualne...nieaktualne...
Widzę że wymiatasz wszystko
Niech chociaż piasek na plaży zostawi.
Ma ktos miejsce w aucie ze Słupska/Gdynia/Gdansk??

dla tych co w czwartek juz beda
Czterodniowa scena beforowo-afterowa działająca undergroundowo przy festiwalu już trzeci rok z rzędu. Tym razem zagra dla większej ilości osób nawet tych spoza pola namiotowego z jeszcze mocniejszym Line up-em!
Noc z czwartku na piątek to całonocna impreza znana już od dwóch lat otwierająca nieoficjalnie festiwal przez fanów muzyki elektronicznej, dj-i i producentow. Pozostałe dni to aftery oraz befory znane już mieszkańcom pola namiotowego. W zeszłym roku na czwartkową imprezę pojawiło się już ponad 300 osób z całej Polski, a w tym roku dodatkowo na scenie zabłysną dla Was wizualizacje i oczywiście będzie duuużo więcej nagłośnienia ![]()
'

Bilet do sprzedania, cena 100zł - kto pierwszy na pw, ten lepszy.

ktoś jedzie piątek autem z/przez Bydgoszcz?

barbasia :
diabeł :
Ja w piatek kolo 13:00 prawdopodbnie ruszam z Poz lub z Gniezna samochodem ze znajomymi.
se pojechalam! Kto jedzie przez Poznań/z Poznania w piatek ? Godzina nie gra roli. Chetnie skorzystam.

Cheguest :
Romey spać nie mozesz?
atit jakbyś wyruszył od razu po pracy to po 18 bedziesz hehe
Nie, bo nie mogę się doczekać tego:

barbasia :
barbasia :
diabeł :
se pojechalam! Kto jedzie przez Poznań/z Poznania w piatek ? Godzina nie gra roli. Chetnie skorzystam.
Baśka
Jakoś to ogarniemy, głowa do góry ;-) W ramach odwdzięczenia się, udostępnisz swój kibelek we wcześniaku ![]()