KacperWroc :
aLd :
Spinać się z tymi mailami w sprawie transportu Wro-Płock-Wro. Bo pewne jest, że będzie tylko jeden autokar tym razem!
Jedziemy kurwa!!
No chyba ze 4 miejsca się zostały.

askin_btc :
a ja kurwa za 70zł/doba 1,5km od rynku :F
kto ma mniej ?
58zł,150m od imprezy (nie namiot) ![]()
aLd :
KacperWroc :
aLd :
Spinać się z tymi mailami w sprawie transportu Wro-Płock-Wro. Bo pewne jest, że będzie tylko jeden autokar tym razem!
Jedziemy kurwa!!
No chyba ze 4 miejsca się zostały.
![]()

Maglite :
*paTiTa* :
Maglite :
chyba ty
ja z gdanska place 57
nie no chyba ty
tita tita, Eeee Patita weź nie plumkaj boś kosmita
dobry rym heh ![]()
WAŻNA SPRAWA!
Czy ktoś z Was rezerwował/opłacał noclegi załatwione przez Biuro Nieruchomości "Pasja"?
Bo własnie dostałem msg:
W nawiązaniu do korespondencji informuje, że przygotowaliśmy dla Państwa dom: parter - jeden duży pokój, kuchnia, łazienka pierwsze piętro 3 pokoje, łazienka Dom nie jest wyposażony w łóżka - wymagane są materace. Koszt 15 zł/osoba/doba- Łączny koszt pobytu - 450 zł + 200 zł prowizji dla biura Płock ul. Graniczna - 5 km od plaży - możliwość dojazdu autobusem KM W celu zabezpieczeniu tej rezerwacji proszę o dokonanie wpłaty całości kwoty na wskazane konto bankowe i przesłanie ( emailem ) potwierdzenia wpłaty. Z właścicielem uzgodniono iż pieniądze otrzyma najpóźniej do dnia: 05.07.2011, numer konta (Biura) na który należy wpłacić pieniądze: 881050 1966 1000 0090 7224 6664 ING BANK ŚLĄSKI Andrzej Wiecławski Piasta kołodzieja 5/48 09-400 Płock W zwrotnej korespondencji prześlemy potwierdzenie rezerwacji. W celu sprawnego zakwaterowania pracownik Biura będzie Państwa pilotował na miejsce - Proszę podać godzinę przyjazdu a szczegóły spotkania omówimy później.
Czy to jest pewne? Wiecie cos o tym biurze? Żeby nie było lipy że wpłacimy im teraz hajs a po przyjeździe okaże sie ze takie coś tak "Pasja" to firma krzak...

Z tego co wiem to Pasja jest pewną agencją nieruchomości
Mają dużo mieszkań na sprzedaż i na wynajem
mospin :
WAŻNA SPRAWA!
Czy ktoś z Was rezerwował/opłacał noclegi załatwione przez Biuro Nieruchomości "Pasja"?
Bo własnie dostałem msg:Kod:
W nawiązaniu do korespondencji informuje, że przygotowaliśmy dla Państwa dom: parter - jeden duży pokój, kuchnia, łazienka pierwsze piętro 3 pokoje, łazienka Dom nie jest wyposażony w łóżka - wymagane są materace. Koszt 15 zł/osoba/doba- Łączny koszt pobytu - 450 zł + 200 zł prowizji dla biura Płock ul. Graniczna - 5 km od plaży - możliwość dojazdu autobusem KM W celu zabezpieczeniu tej rezerwacji proszę o dokonanie wpłaty całości kwoty na wskazane konto bankowe i przesłanie ( emailem ) potwierdzenia wpłaty. Z właścicielem uzgodniono iż pieniądze otrzyma najpóźniej do dnia: 05.07.2011, numer konta (Biura) na który należy wpłacić pieniądze: 881050 1966 1000 0090 7224 6664 ING BANK ŚLĄSKI Andrzej Wiecławski Piasta kołodzieja 5/48 09-400 Płock W zwrotnej korespondencji prześlemy potwierdzenie rezerwacji. W celu sprawnego zakwaterowania pracownik Biura będzie Państwa pilotował na miejsce - Proszę podać godzinę przyjazdu a szczegóły spotkania omówimy później.Czy to jest pewne? Wiecie cos o tym biurze? Żeby nie było lipy że wpłacimy im teraz hajs a po przyjeździe okaże sie ze takie coś tak "Pasja" to firma krzak...
"Dom nie jest wyposażony w łóżka - wymagane są materace." ![]()
chris8 :
mospin :
WAŻNA SPRAWA!
Bo własnie dostałem msg:Kod:
W nawiązaniu do korespondencji informuje, że przygotowaliśmy dla Państwa dom: parter - jeden duży pokój, kuchnia, łazienka pierwsze piętro 3 pokoje, łazienka Dom nie jest wyposażony w łóżka - wymagane są materace. Koszt 15 zł/osoba/doba- Łączny koszt pobytu - 450 zł + 200 zł prowizji dla biura Płock ul. Graniczna - 5 km od plaży - możliwość dojazdu autobusem KM W celu zabezpieczeniu tej rezerwacji proszę o dokonanie wpłaty całości kwoty na wskazane konto bankowe i przesłanie ( emailem ) potwierdzenia wpłaty. Z właścicielem uzgodniono iż pieniądze otrzyma najpóźniej do dnia: 05.07.2011, numer konta (Biura) na który należy wpłacić pieniądze: 881050 1966 1000 0090 7224 6664 ING BANK ŚLĄSKI Andrzej Wiecławski Piasta kołodzieja 5/48 09-400 Płock W zwrotnej korespondencji prześlemy potwierdzenie rezerwacji. W celu sprawnego zakwaterowania pracownik Biura będzie Państwa pilotował na miejsce - Proszę podać godzinę przyjazdu a szczegóły spotkania omówimy później.Czy to jest pewne? Wiecie cos o tym biurze? Żeby nie było lipy że wpłacimy im teraz hajs a po przyjeździe okaże sie ze takie coś tak "Pasja" to firma krzak...
"Dom nie jest wyposażony w łóżka - wymagane są materace."
ciekawe czy klamki chociaz sa ![]()

psiwór na goły beton i spanie jak złoto ![]()

mospin :
WAŻNA SPRAWA!
Ja dziś wpłacam im pieniądze, agencja jest pewna. Wystarczy poszukać i poczytać trochę w sieci ![]()

Popytajcie się u siebie czy nie mogą spać osoby na materacach w pokoju . Ja wczoraj zadzwoniłem z takim zapytaniem i nie było problemu ,idzie się dogadać
dodatkowe 2-3 osoby na pokój to zawsze coś ![]()

Maglite :
ale mi napisalaś
przepraszam zachowałam się jak gówniarz. ![]()
Prawdopodobnie bede zmuszony odwołać rezerwacje tego domu bo jednak mamy nocleg u kumpla na działce za free... ale to jeszcze dam znać później bo jakby ktoś chciał to moze brać moją rezerwacje (miejscówka na 15 osób - reszta info wyżej).

LASZLO :
to chyba toytoy
Kamper
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Zrobimy podobna miejscowe ![]()

zabamen8519 :
Popytajcie się u siebie czy nie mogą spać osoby na materacach w pokoju . Ja wczoraj zadzwoniłem z takim zapytaniem i nie było problemu ,idzie się dogadać
dodatkowe 2-3 osoby na pokój to zawsze coś
ja dzis dzwonilem do wczesniaka i baba mi powiedziala,ze zadnych materacy nie mozna,nawet za oplata za dana osobe.jest ktos bardziej zoorientowany w tej kwestii?chodzi mi konkretnie o wczesniaka,bo wierzyc mi sie nie chce w jej slowa,przeciez to czysty zysk

pomix :
zabamen8519 :
dodatkowe 2-3 osoby na pokój to zawsze coś
ja dzis dzwonilem do wczesniaka i baba mi powiedziala,ze zadnych materacy nie mozna,nawet za oplata za dana osobe.jest ktos bardziej zoorientowany w tej kwestii?chodzi mi konkretnie o wczesniaka,bo wierzyc mi sie nie chce w jej slowa,przeciez to czysty zysk
Jebnięte babsko ;/ ja mam w internacie w centrum i tam problemów nie zrobiła ,płacicie rozkładajcie materace w sowim pokoju ![]()

cmochu :
podobno Wczoraj Wisła się zatrzymała i organizator postanowił zmienić nazwę imprezy na Audiolake 2011, prawda to??
Mózg Ci sie zatrzymał a nie Wisła