BoxSter :
WojTech :
nie byles sklonny nikomu napisac o niczym
tutaj się wojtku mylisz
pisałem do kuczyna maila i szybko dostałem odpowiedź. maila ma podanego w profilu
Pisałam wczoraj maila do kuczyna odnosnie noclegu i do tej pory mi nie odpisal, ale czas mial zeby wyjebac note na pol strony, wiec nie do konca to jest tak ze sie ze wszystkimi kontaktuje to po raz.
po dwa, co to w ogole byl za idiotyczny pomysl wynajmowac cale pietro i potem dogadywac sie o pokoje z kuczynem gdzie teraz przynajmniej dla mnie nie ma to ani rak ani nog.
po trzecie, Kuczyn, nie szukaj sobie winowajcow bo to chyba niczyja wina ze jak sie dzwonilo do wczesniaka to kobiecina słyszac Twoje nazwisko mowila ze nie ma juz takiej rezerwacji i dawno na te miejsca jest inna ekipa. I chyba skoro bylo to pisane publicznie to z powietrza nie wyssane.
Po trzecie, oprocz Wojtecha na tym pokoju jestem jeszcze ja i bardzo bym nie chciala zostac bez masla przez Ciebie wyjebana bo za nocleg byłam pewna wiec innego sobie nie organizowałam, ze sprawy potoczyly sie tak a nie inaczej i ze babka podała nam takie a nie inne informacje to niczyja wina.

Żyjecie od dziś na tym świecie? Umiesz liczyć, licz na siebie, stare przysłowie chińskich górali!
BoxSter :
on jeste temu winien, on jeste temu winien, bo na pedałowniiii siedzieć powinien
sto lat to za mało . sto lat to za mało , by wyruchać go murzyńską pałą...

Najlepszy nocleg, 1 minute od plaży. ![]()
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

WojTech :
heh patrz jak od razu znalazl winowajce
czlowieku napisalem to co powiedzieli mi kiedy zadzwonilem do wczesniaka.. rozmawialem z jakas pania ze wczesniaka pol godziny i dokladnie wiedziala o kogo chodzi i o jaka rezerwacje wiec nie moja wina ze takich informacji mi udzielila... nie rozsiewalem z dupy wysranych informacji tylko mowilem jak sprawa wyglada z mojej strony bo chyba nie zaprzeczysz ze urwalo Cie na nie krotki okres i nie wiadomo bylo nic bo tez nie byles sklonny nikomu napisac o niczym i tu sie klania komunikowanie z ludzmi o czym mnie pouczales.... nie mam do Ciebie problemu ale hujowo sie zachoiwales tak ja to widze sory i mozesz sie odgrywac czy cos tam z tym noclegiem trudno ja tylko kurwa napisalem co mi powiedzieli we wczesniaku
aha a jak mnie zobaczyles na awa to dlaczego nie podszedles ? najwidoczniej wiedziales ze cos jest nie tak a teraz nagle wszytsko jest ok ... to trzeba bylo dac znac
widzę, że nadal walczysz w uparte pisząc bzdury...
po co miałem z Tobą wcześniej się kontaktować skoro wszystko było, jest i będzie w porządku odnośnie ilości zarezerwowanych miejsc przez moją osobę w Akademiku Wcześniak ?
jak już napisałem dwukrotnie, jak ktoś chciał ze mną bardzo się skontaktować to mu/jej się udało, z 30 osób, nagle 3 widzą jakieś problemy, reszcie albo wystarczyła jedna informacja albo ponownie skontaktowała się ze mną, oraz powtórzę po raz drugi widziałeś mnie w zeszły weekend dwukrotnie, jak miałeś jakiś problem mogłeś dla mnie o tym powiedzieć.
chuj mnie obchodzi co do Ciebie powiedzieli w tym Akademiku (a może i w innym ?! a może pomyliłeś moje dane osobowe ?, albo ogólne masz problemy z wypowiadaniem się ?), jedyną osobą która mogła udzielić Ci rzetelnej informacji byłem ja, gdyż odpowiadam za tą rezerwacje od momentu jej otrzymania.
Twoja rezerwacja u mnie została skreślona z dniem wczorajszym.
powód jak wszyscy widzą jest oczywisty.
nie będę tolerował pisania głupot wobec mojej osoby.
koniec tematu, to tyle z mojej strony.
occult :
Pisałam wczoraj maila do kuczyna odnosnie noclegu i do tej pory mi nie odpisal, ale czas mial zeby wyjebac note na pol strony, wiec nie do konca to jest tak ze sie ze wszystkimi kontaktuje to po raz.
Zgadza się, napisałaś do mnie maila, ale nie mam o czym z Tobą rozmawiać, bo jak widzisz Twój kolega, chłopak etc., rozpoczął rozmowę na temat waszej rezerwacji publicznie.
oraz nie pisz do mnie bzdur, że się ze mną kontaktowałaś w sprawie rezerwacji, gdyż jak dobrze pamiętam to tylko Twoj kolega napisał do mnie, prosząc o miejsca.
o reszcie czytaj wyżej.
pozdrawiam i żegnam oboje
i bez odbioru !

ja pisze bzdury ? pisze jak bylo.. nie bylo cie stac nawet zeby napisac choc tu ze z rezerwacja jest wszystko ok... jestes niekompetentny w tym co robisz. w dupie mam juz twoje miejsca w akademiku wczesniak
bardzo zaluje ze w ogole cie o nie poprosilem
dobrze ze wyszlo jak wyszlo przynajmniej na przyszlosc wiem zeby z toba nic nie zalatwiac bo znow zniknal bys na pol roku i huj by bylo wiadomo co sie dzieje heheh co do tego ze sie widzielismy to dlaczego Ty nie podszedles ? wynajales pokoje i co myslisz ze teraz wszyscy beda za Toba biegac i sie prosic zebys chociaz powiedzial ze jest wszystko jak ma byc ? nie pojebalo ci sie cos ? problem to ty masz chyba ze soba jesli nie potrafisz odebrac telefonu nawet? moze masz niedowlad rak ? dojebales i tak to z mojej strony wyglada z reszta dobrze o tym wiesz ![]()
a jak rezerwujesz pokój w hotelu to tez czekasz az oni zadzwonią i zapytają czy szanowny pan jednak sie nie rozmyslił?
jak bys sam rezerwował pokój we wczesniaku to tez bys TY musial potwierdzic rezerwacje a nie akademik.
z podejsciem jednego do drugiego, to tez masz jakies dziwne zasady. to TOBIE zalezy na miejscu, wiec to TY powinienes podejsc i zapytac czy wszystko OK. wyobrazasz sobie ze osoba która robi rezerwacje dla sporej grupy ludzi bedzie teraz sie spuszczac nad kazdym z osobna zeby go poinformowac? chyba nie rozumies/znasz podstawowych zachowan w takich sytuacjach. jego obowiązkiem było by poinformaowanie wzystkich gdyby było cos nie tak
zluzuj juz bo to co piszesz nie ma kompletnie sensu a i argumentów Ci brak

Maglite :
a jak rezerwujesz pokój w hotelu to tez czekasz az oni zadzwonią i zapytają czy szanowny pan jednak sie nie rozmyslił?
jak bys sam rezerwował pokój we wczesniaku to tez bys TY musial potwierdzic rezerwacje a nie akademik.
z podejsciem jednego do drugiego, to tez masz jakies dziwne zasady. to TOBIE zalezy na miejscu, wiec to TY powinienes podejsc i zapytac czy wszystko OK. wyobrazasz sobie ze osoba która robi rezerwacje dla sporej grupy ludzi bedzie teraz sie spuszczac nad kazdym z osobna zeby go poinformowac? chyba nie rozumies/znasz podstawowych zachowan w takich sytuacjach. jego obowiązkiem było by poinformaowanie wzystkich gdyby było cos nie tak
zluzuj juz bo to co piszesz nie ma kompletnie sensu a i argumentów Ci brak
z nim nie szlo sie skontaktowac... wiec zadzwonilem do wczesniaka i powiedzieli mi to co napisalem wczesniej... nie chce zrobic z niego bog wie kogo.. ale to z nim sie urwal kontakt i to on powinien sie odezwac ze jest juz osiagalny a nie teraz jak ja napisalem to co mi powiedzieli to on nagle sie pojawil i zrobil z siebie wielkiego kuczyna z pokojami
chyba nie znasz calej sytuacji bo jednak mam troche racji kuczyn sie hujowo zachowal i tyle dla mnie to koniec tematu ![]()
RomeY :
Umiesz liczyć, licz na siebie, stare przysłowie chińskich górali!
...i wszystko w tym temacie...
Tez nie znam sytuacji ale to nie można wcześniej zamówić sobie SAMEMU miejscówki tylko kogoś o to prosić? Huj ja juz nie wnikam bo nie moja sprawa...

ahhahahhahaha niezły zesmarzu na grubej fazie
komuno wróc
mospin :
RomeY :
Tez nie znam sytuacji ale to nie można wcześniej zamówić sobie SAMEMU miejscówki tylko kogoś o to prosić? Huj ja juz nie wnikam bo nie moja sprawa...
Ogarniasz sytuacje, że miejscówki we wcześniaku poszły w styczniu w 2 godziny jak nie krócej i ludzie zamawiali niekiedy całe piętra?
Ciężko wziąć numer telefonu jak nie można się przez internet skontaktować? Przecież nie każdy ma czas siedzieć cały czas i czekać tylko na pytania związane z noclegiem, a ludzie tutaj w końcu się znają w dość szerokim gronie więc co to za problem jeśli ktoś puszcza farmazony dowiedzieć się u osoby bookującej jak to wygląda a nie napierdalać na gg tylko i teraz płakać, że coś jest nei tak... Nie mówiąc już o tym, że była możliwość osobiście się podpytać jak to wygląda :F

ja pierdole sracie sie o te noclegi jak nie wiem ..
spiwor i na dworzu , przytulic piwko i slodko spac ![]()

mospin :
RomeY :
a wziales pod uwage taka mozliwosc ze pokoi we wczesniaku juz nie bylo i jedyna mozliwoscia byl Kuczyn o co zostal poproszony,
a skoro mial juz okazje wyjebac tu jedna z osob to mamy chyba prawo martwic sie o swoje dupy na tym spedzi, wiec skoro nie odzywal sie tyle czasu choc bylo dzwonione na jego telefon, informacji trzeba bylo zasiegnac u innego zrodla i to juz nie moje kurwa wina ze babka podala taka a nie inna.
i skoro tez nie znasz sytuacji to dla Ciebie faktycznie wszystko juz w tym temacie.

3 wolne miejsca na dworcowej (b. blisko rynku)
cena: 120zł za całościowy pobyt.
więcej na pw
Ostatnio edytowany przez askin_btc (2011-07-01 19:33:42)

rozsiewacie ploty na temat kuczyna, a on dba o reputacje!!! ![]()

że też ja nie miałam takiej twardej ręki do ekipy z Solo 2008
czy to było Trio? ![]()

piatek main sobota circus ![]()
szkoda niedzielnej poludniowej potupajki na rynku...ale odrobi sie we Wczesniaku ![]()