Zysky :
Człowiek chciał być dobry i dać cynk o dodatkowych miejscach do spania
w pieszej kolejności napisałem Włodkowicu to tam byłem w środę i takie informacje dostałem.
Miałem podawać kolejne ale cóż....
nie rób po złości innym ze względu na jednego hejtera
![]()
a Ty gWEEDy lepiej zamilcz, bo ni chuja "nie weszłeś" z tymi swoimi obsranymi wątami do Zyskiego, chłop robi od kilku lat kawał dobrej roboty przy ogarnianiu noclegu i nigdy ani grosza z tego nie wziął

Cytujesz zbyt wiele linii tekstu. Limit wynosi 100 linii. (167) ![]()

Circus Tent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Susanna :
a Ty gWEEDy lepiej zamilcz, bo ni chuja "nie weszłeś" z tymi swoimi obsranymi wątami do Zyskiego, chłop robi od kilku lat kawał dobrej roboty przy ogarnianiu noclegu i nigdy ani grosza z tego nie wziął
skoro ma lepsze opcje, ale NIE POWIE, to niefajnie z jego strony?
pewnie te same nieruchomości co my... czyli 100 zł/impreza, a nie 100 zł/noc, może i pomaga, ale po co te tajemnice?

gWEEDy :
Zysky :
a gdzie? wybacz stary ale nie twoja sprawa!!!!
w pieszej kolejności napisałem Włodkowicu to tam byłem w środę i takie informacje dostałem.
Miałem podawać kolejne ale cóż....ojojojoj, "będziesz coś chciał, zobaczysz" dzieciństwo mi się przypomniało
przepraszam. jesteś cudownym człowiekiem. ratujesz ludzkość!
to nie Superman...
to nie Batman...
to ZYSKYMAN!
człowiek-zysk po Polskiemu, jego specjalną mocą jest załatwianie miejsc w akademikach za 100 zł za dobę, KU CHWALE OJCZYZNY!
wytłumaczę ci po polsku
Jest to pierwsza opcja o której wiem i ją podałem do sieci . nie podoba ci się spoko daj szanse innym ...
Napisze o następnych i to za 25 zł za dobę informacje będę miał po 10 lipca
Ps: Nie wdaję się już w twoje prostackie teksty i bezpodstawne zarzuty
Miłego dnia ![]()
gWEEDy :
Susanna :
pewnie te same nieruchomości co my... czyli 100 zł/impreza, a nie 100 zł/noc, może i pomaga, ale po co te tajemnice?
po to żebyś mógł się do czegoś przyczepić ![]()
gWEEDy :
Zysky :
a gdzie? wybacz stary ale nie twoja sprawa!!!!
Miałem podawać kolejne ale cóż....ojojojoj, "będziesz coś chciał, zobaczysz" dzieciństwo mi się przypomniało
przepraszam. jesteś cudownym człowiekiem. ratujesz ludzkość!
to nie Superman...
to nie Batman...
to ZYSKYMAN!
człowiek-zysk po Polskiemu, jego specjalną mocą jest załatwianie miejsc w akademikach za 100 zł za dobę, KU CHWALE OJCZYZNY!
pierdolisz jak potłuczony
mój post z poprzedniej strony
Maglite :
2 lata temu tam byłem. wtedy było 60 za dobe. straszna kosa tam na bramce siedziala
skoro 2 lata temu była taka cena to teraz 100 jest jak najbardziej na miejscu.
biorąc pod uwage natłok ludzi w czasie AR to logiczne ze cena zostanie podniesiona do wyzszej skor maja pewnosc ze i tak bedą chetni>
tak jak Zysky napisal - nikt Cie nie zmusza do pobytu w tym akademiku
gWEEDy :
to jego sprawa a Tobie CHUJ do tego. przestan sie napinac bo plujesz jadem i srasz zarem
robiac z siebie pośmiewisko
jakbym mial kwatere w plocku i widzial co sie dzieje w czasie AR(ilosc ludzi) sam bym podnosil ceny za wynajem-ludzie i tak przyjada
taki biznes
myslicie ze ludzise sie przejmuja ze ktos na nich kurwi ze taka cene maja ? jebie ich to bo małolaty i tak zaplaca zeby byc na audiorzece
![]()

I po co ten płacz spowodowany brakiem noclegu? ![]()
Było trzeba wcześniej myśleć i samemu ogarnąć sobie,
a nie płakać, że ten czy tamten chce niby zarobić....
Davido :
jakbym mial kwatere w plocku i widzial co sie dzieje w czasie AR(ilosc ludzi) sam bym podnosil ceny za wynajem-ludzie i tak przyjada
taki biznes
No i fajnie to wygląda wszystko, już widzę jak się każdy wkurwia, że ten czy tamten się nałożył na siebie w line-up big_smile
Ale póki co pytam czy ktoś ogarnia jakiś wyjazd z BB / Kraków, Katowice...
- bo nie mam zamiaru po raz kolejny jechać/zatrzymywać się w tym zasranym KUTNIE !!!
Ostatnio edytowany przez Funkybaki (2011-06-30 11:49:14)
Funkybaki :
I po co ten płacz spowodowany brakiem noclegu?
Było trzeba wcześniej myśleć i samemu ogarnąć sobie,
a nie płakać, że ten czy tamten chce niby zarobić....Davido :
taki biznes
No i fajnie to wygląda wszystko, już widzę jak się każdy wkurwia, że ten czy tamten się nałożył na siebie w line-up big_smile
Ale póki co pytam czy ktoś ogarnia jakiś wyjazd z BB / Kraków, Katowice...
- bo nie mam zamiaru po raz kolejny jechać/zatrzymywać się w tym zasranym KUTNIE !!!
nie wiem jaki jest dojazd z kutna,ale jak cos jedz troche dalej pociagiem mianowicie do lowicza (jakies 6 stacji od kutna) i tam sa pksy do plocka ktroe cisna godzine z malym hakiem
wyjebiesz sie na koncu i pijesz ![]()

Od czasu do czasu można wycharczyć jakieś ogłoszenie w sprawie Audioriver'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
zabamen8519 :
n3rv :
wiekszosc kozaczy noclegami a niektorzy maja lipe ;[
pierwszy raz jedziesz na Audio ? historia powtarza się od kilku lat ,jak ktoś nie jest ogarnięty to ma lipe , ja na przykład się śmieje
![]()
zazwyczaj na dołku nocowałem
n3rv :
zabamen8519 :
n3rv :
wiekszosc kozaczy noclegami a niektorzy maja lipe ;[
pierwszy raz jedziesz na Audio ? historia powtarza się od kilku lat ,jak ktoś nie jest ogarnięty to ma lipe , ja na przykład się śmieje
![]()
zazwyczaj na dołku nocowałem
![]()
najwyżej ryj w pioch i kima ![]()

BoxSter :
najwyżej ryj w pioch i kima

cichy86 :
skarpowo-plazowy spioch 2
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Uploaded with linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Pytałeś fotografa czy możesz zamieścić to foto ?? Ps. Ale i tak wygrałeś buhahaha !!

KacperWroc :
Circus Tent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+ niestety 2-3 występy na Main...

cichy86 :
Uploaded with linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
tylko się potykałem o te kłody ![]()
olo2oo1 :
cichy86 :
Uploaded with linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwtylko się potykałem o te kłody
To samo ![]()

KuczyN :
doszły mnie słuchy , że pewne osoby wzbudzają panikę odnośnie mojej rezerwacji miejsc we Wcześniaku.
jak dobrze pamiętam, to informowałem, że na przestrzeni czerwca i lipca będę ze wszystkim się kontaktowałem, i to uczynię za kilka dni jak będę miał (kurwa) czas.
jak ktoś próbował ze mną się kontaktować na gg, to niestety ma pecha, bo naprawdę rzadko jestem tam osiągalny, jeżeli natomiast ktoś pomyślał i spojrzał na maila, który jest widoczny na profilu na tym forum, to mógł swobodnie przesłać wiadomość i na nią odpowiedziałem (niektórym się udało tego dokonać).
Rezerwację we Wcześniaku oficjalnie potwierdziłem kilka dni temu, teraz tylko muszę wysłać listę osób (z ilością dni pobytu), które są przewidziane w tej rezerwacji.
Rozumiem, że osoby, które tu pierdolą głupoty już zwątpiły i znalazły inny nocleg ?
Jak tak to nie ma problemu, mam jeszcze listę rezerwową, część osób na pewno się ucieszy.
pozdrawiam
dziwne bo jak ostatnio dzwonilem do wczesniaka to powiedziano mi ze te miejsca ktore zarezerwowales sa juz wynajete innym osobom wiec ktos tu pierdoli gupoty.... fajnie by bylo jak by to co napisales bylo prawda w co nie chce mi sie wierzyc.. wkurwiles mnie bo przez Ciebie nie mam noclegu na ar i sie musze wkurwiac z reszta nie tylko ja.. powinienes do kazdego z osobna napisac komu obiecales pokoj we wczesniaku zachowales sie hujowo maks no ale moze miales powod... jebie mnie to powinienes to naprawic smile

dropski :
WojTech :
jebie mnie to
jak Cie to jebie to na chuj sie tu scierasz?
hahaha wyrwales z kontekstu 3 slowa i co ? i myslisz ze jestes fajny ?
czytaj ze Łukasz ze zrozumieniem.. ![]()

Bilet zakupiony ![]()
WojTech :
dropski :
WojTech :
jebie mnie to
jak Cie to jebie to na chuj sie tu scierasz?
hahaha wyrwales z kontekstu 3 slowa i co ? i myslisz ze jestes fajny ?
czytaj ze Łukasz ze zrozumieniem..
mysle, ze jestem fajny nawet bez wyrywania tych 3 slow