kon 3po :
mathew :
keypaul :
ARTYŚCI ZAGRANICZNI:
* ARMIN VAN BUUREN
* RICHIE HAWTIN
* MARKUS SCHULZ
* GARETH EMERY
* MARTIN SOLVEIG
* BOY GEORGE (DJ set)
* ANDY MOOR
* KAI TRACID
* MARCO BAILEY
* MOGUAI
* PLEASUREKRAFT
* ERIC SNEO
* GREGOR SALTO
* ESQUIRE
* BJÖRN ÅKESSON
* MIKE SHIVER
* MR. PIT
taki estejt of trens sie robi z tego,a ten koleś ostatni to pity rozlicza,więc jak ktoś chce...GOTÓW przełozyc plany wakacyjne
!!
obecny raczej
oczywiscie tylko beili intersujejak dj samozło bydzie tez byde
styś nie pierdol ![]()

W końcu po 10 latach Kai przyjechał do PL, miejmy nadzieję że będzie warto przejechać Polskę aby go posłuchać ![]()

ale hołtin to w tym skladzie jest chyba tylko po to zeby ludzi przyciagnac...
Ehh termin mi nie przypasił i jestem zmuszony odpuścić... a Hawtina, Baileya i Sneo szkoda bardzo ![]()
Ogólnie to sie z tego zrobił paskudny Trance Gathering - fuuu!
mospin :
Ehh termin mi nie przypasił i jestem zmuszony odpuścić... a Hawtina, Baileya i Sneo szkoda bardzo
Ogólnie to sie z tego zrobił paskudny Trance Gathering - fuuu!
i bardzo kurwa dobrze ![]()
daniel1986 :
W końcu po 10 latach Kai przyjechał do PL, miejmy nadzieję że będzie warto przejechać Polskę aby go posłuchać
no ciekawa sprawa, chetnie bym zobaczyl co tam ciupie teraz ![]()

Manyac :
kai tracid grał na soundtropolis 2006.
No tak co nie zmienia faktu że dawno u nas nie grał ![]()
Pytanie czy przypadkiem ktoś nie organizuje jakiegoś busa z Katowic/ okolic Katowic na Globala...bo byłyby z 3 osoby chętne? ![]()
daniel1986 :
...czy przypadkiem ktoś nie organizuje jakiegoś busa z Katowic/ okolic Katowic na Globala...bo byłyby z 3 osoby chętne?
Jak dojedziecie do Łodzi to możecie sie przykleić do busa bo bedziemy robic ![]()

No to będziemy w kontakcie, bo niestety wyjazd solo bez jakiejś organizacji jest co tu się nie oszukiwać b. kosztowny, w sensie samego przejazdu ![]()

daniel1986 :
No to będziemy w kontakcie, bo niestety wyjazd solo bez jakiejś organizacji jest co tu się nie oszukiwać b. kosztowny, w sensie samego przejazdu
35zł? bilet studencki, koło 55zł bilet z ulga do 26lat ![]()

beton :
daniel1986 :
No to będziemy w kontakcie, bo niestety wyjazd solo bez jakiejś organizacji jest co tu się nie oszukiwać b. kosztowny, w sensie samego przejazdu
35zł? bilet studencki, koło 55zł bilet z ulga do 26lat
No ja takiego połączenia nie widzę, teraz, już niestety nie jestem studentem
Prawdopodobnie skończy się na przejeździe do Wawy i potem z kumplem już autem ![]()

mospin :
daniel1986 :
...czy przypadkiem ktoś nie organizuje jakiegoś busa z Katowic/ okolic Katowic na Globala...bo byłyby z 3 osoby chętne?
Jak dojedziecie do Łodzi to możecie sie przykleić do busa bo bedziemy robic
Kierowcą busa będzie Władysław' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
![]()

Na Kai'a nawet i bym się przejechał, bo to jedyny rozsądny zawodnik tej imprezy. Tandetę w stylu Schulza z Arminem najchętniej bym też wymienił na kogoś z klimatów German Trance - aż prosi się o Scota Projecta, A*S*Y*S, Thilo & Evanti czy Kamui. Z drugiej strony jak za banię, bilet i inne przyjemności mam wydać jakieś 300 zł... pomyślimy... Póki co dla przypomnienia podrzucam genialny secik Kai'a z Rosenmontagsrave 2003 z takimi klasykami, głównie od Scota Projecta, że aż ciary po plecach przechodzą :-)
Kai Tracid - Live At Rosenmontagsrave Turbinenhalle Oberhausen 2003
01. [000:06] Kai Tracid - Welcome [Tracid Traxxx] [TTX-LP-02]
02. [001:22] Sound Of Overdose - City 2 City (DJ Scot Project Mix)
03. [009:35] Hennes & Cold - The Second Trip (DJ Scot Project Mix)
04. [017:39] DJ Ghost - Push The Techno
05. [023:04] Reeloop - Important (Kaylab Mix)
06. [029:24] Alex Bartsch & Asem Shama - Drumfiles 3.0 [Spiel-Zeug Schallplatten] [12SPIEL22]
07. [033:48] A*S*Y*S* - From Past To Phuture
08. [039:59] Queen & Vanguard - Flash
09. [046:00] Kai Tracid - Trance & Acid (Original Mix)
10. [052:10] DJ Scot Project - S (Outer Space)
11. [060:16] Kai Tracid - Express Your Hidden Passion
12. [065:13] Derb - Underground
13. [072:49] Derb - Derb (Arome Remix)
14. [078:56] A*S*Y*S* - From Past 2 Phuture
15. [083:03] Arome - Hands Up (DJ Scot Project Mix)
16. [089:34] Kai Tracid - Too Many Times (Energy Mix)
17. [096:01] Global Cee - Burnin' (Karan Cold Remix) [Druck] [DRUCK 003]
18. [103:57] Dariush - IRA
19. [110:08] Fake Phenomena - Fake Phenomena
20. [113:46] Kai Tracid - 4 Just 1 Day (Energy Mix) [Tracid Traxxx] [DMD-TTX2040]
pobieralnia:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

zabamen8519 :
mospin :
daniel1986 :
Jak dojedziecie do Łodzi to możecie sie przykleić do busa bo bedziemy robic
Kierowcą busa będzie Władysław' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
![]()
![]()
Ciekawe gdzie on jechał
![]()
btw Kai-a lubię, można powiedzieć że tylko dlatego chcę przejechać taki kawał drogi...mam nadzieję że będzie warto
Co do set-a to genialny!

daniel1986 :
zabamen8519 :
mospin :
Jak dojedziecie do Łodzi to możecie sie przykleić do busa bo bedziemy robicKierowcą busa będzie Władysław' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
![]()
![]()
Ciekawe gdzie on jechał
![]()
Jak to gdzie jechał , do polski jechał prowadzić pojebusa na global hehhehehe ![]()
![]()

Jak by ktoś jechał pociągiem przez Warszawę to niech uzbroi się w jeszcze więcej cierpliwości niż zwykle...
"7, a w wyjątkowej sytuacji nawet 10 godzin, będzie teraz zajmowała podróż pociągiem z Gdyni do Warszawy, ze względu na remont torów"

ahoj !
czy ktoś ze znajomych mi osób wybiera się na tą dyskotekę?
czy ktoś może chce mi podarować wlotkę
akredytacje bądź sprzedać bilet w rozsądnej cenie?? ![]()
![]()
![]()
![]()
rozsądna to jaka? 3.99? ![]()
pierwsza pula była po 99,- a obecna po 119,- więc tylko 20 pln wiecej
taniej nie bedzie ![]()

Grubo się mylisz.ostatnio widziałam ogłoszenie po 60 zł. jak ktoś ma wlotki za free albo wygrywa to sprzedaje po niższej cenie. nie raz tak kupowałam.

Ja wygrałam w formię wpisu na listę, więc do zobaczenia w Gdańsku ![]()

kiedy będzie jakiś tt na to (tylko bez zbędnego pierdolenia że w pon) ?