cykoelektryko :
momentami śmiać mi się chcę jak czytam ten wywiad
zwłaszcza gdy rzecznik AR zamiata sprawę bookingu Svena odbijając piłeczkę pod tytułem Mayday Polska a porównując się z LFP
mial na mysli zeby nie szufladkowac artystow pod jedna impreze, skoro sa w tym przypadku kojarzeni z bardziej ''ambitnymi'', profilowo zblizonymi imprezami do Audioriver...a LFP to dobry wzorzec
Chałup :
cykoelektryko :
zwłaszcza gdy rzecznik AR zamiata sprawę bookingu Svena odbijając piłeczkę pod tytułem Mayday Polska a porównując się z LFPmial na mysli zeby nie szufladkowac artystow pod jedna impreze, skoro sa w tym przypadku kojarzeni z bardziej ''ambitnymi'', profilowo zblizonymi imprezami do Audioriver...a LFP to dobry wzorzec
sądzę że w wywiadzie jest dosadnie ujęte co miał na myśli i nie potrzeba rzecznikowi rzecznika
cykoelektryko :
Chałup :
cykoelektryko :
zwłaszcza gdy rzecznik AR zamiata sprawę bookingu Svena odbijając piłeczkę pod tytułem Mayday Polska a porównując się z LFPmial na mysli zeby nie szufladkowac artystow pod jedna impreze, skoro sa w tym przypadku kojarzeni z bardziej ''ambitnymi'', profilowo zblizonymi imprezami do Audioriver...a LFP to dobry wzorzec
sądzę że w wywiadzie jest dosadnie ujęte co miał na myśli i nie potrzeba rzecznikowi rzecznika
Cyko jak Cie dorwe na secie Svena jak machasz raczka to Ci zajebie
btw. proponuje skonczyc biadolenie i cieszyc sie z tego co jest.
BaBeLo :
cykoelektryko :
Chałup :
mial na mysli zeby nie szufladkowac artystow pod jedna impreze, skoro sa w tym przypadku kojarzeni z bardziej ''ambitnymi'', profilowo zblizonymi imprezami do Audioriver...a LFP to dobry wzorzec
btw. proponuje skonczyc biadolenie i cieszyc sie z tego co jest.
nie wybieram się do Płocka
n e s t :
biadolenie się nie skończy, jesteśmy polakami
co za pierdoły - sam się przymknij to będzie połowę biadolenia mniej
cykoelektryko :
BaBeLo :
cykoelektryko :
btw. proponuje skonczyc biadolenie i cieszyc sie z tego co jest.nie wybieram się do Płocka
daleko nie masz wiec nie kuś losu
cykoelektryko :
BaBeLo :
cykoelektryko :
sądzę że w wywiadzie jest dosadnie ujęte co miał na myśli i nie potrzeba rzecznikowi rzecznikaCyko jak Cie dorwe na secie Svena jak machasz raczka to Ci zajebie
btw. proponuje skonczyc biadolenie i cieszyc sie z tego co jest.nie wybieram się do Płocka
n e s t :
znajdź mi jeden post jak biadole mędrcu :F
n e s t :
RomeY :
A tak dla przypomnienia:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwuwielbiam ten film
co to za kawalek ?
Kochu :
n e s t :
RomeY :
co to za kawalek ?
Kochu :
n e s t :
RomeY :
co to za kawalek ?
wstydzil bys sie :F
WojTech :
Kochu :
n e s t :
uwielbiam ten film
co to za kawalek ?
tja, rękę daje sobie uciąć że przed ostatnim longplejem nawet nie wiedziałeś kto to :F
n e s t :
cykoelektryko :
BaBeLo :
n e s t :
znajdź mi jeden post jak biadole mędrcu :F
k_mill :
WojTech :
Kochu :
co to za kawalek ?
tja, rękę daje sobie uciąć że przed ostatnim longplejem nawet nie wiedziałeś kto to :F
cykoelektryko :
n e s t :
cykoelektryko :
BaBeLo :
co za pierdoły - sam się przymknij to będzie połowę biadolenia mniejznajdź mi jeden post jak biadole mędrcu :F
czy ja muszę być taki oczywisty i napisać że chodzi o biadolenie na skład ? przecież o tym była rozmowa...
n e s t :
cykoelektryko :
n e s t :
znajdź mi jeden post jak biadole mędrcu :Fczy ja muszę być taki oczywisty i napisać że chodzi o biadolenie na skład ? przecież o tym była rozmowa...
ale gdzie to biadolenie na skład? bo przejżałem posty tydzień wstecz i żadnego nie zauważyłem
cykoelektryko :
ale gdzie to biadolenie na skład? bo przejżałem posty tydzień wstecz i żadnego nie zauważyłem
tydzień to za mało, zaczęło się prawie 2 miesiące temu, linki do przykładowych postów:
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
i dalej lecąc po stronach inne kolejne, o kalbrennerze też tam się znalazło
Często pierwsze wrażenie mam takie, że im ktoś bardziej znany, tym prędzej powinien wypierdalać z imprez i festiwali. Może jestem w błędzie, może jestem pojebany, ale liebing źle, kalkbrenner źle (akurat mistrz reklamowania się, zasłużone, pominę nowy album który mnie nijak nie porwał, oprócz gutes nitzwerk), oraz fakt że festiwal zmierza w stronę mayday stajel - po chuju, jo mhm
n e s t :
często pierwsze wrażenie mam takie że im ktoś bardziej znany tym prędzej powinien wypierdalać z imprez i festiwali, może jestem w błędzie,
nie jesteś w błędzie ale zapłon Twój jest nie do pozazdroszczenia
od tygodnia względny spokój a tu nest wyjeżdża że ludzie biadolą
stary odsapnij
nie względny spokój, pojawił się wywiad na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw oraz poruszona została kwestia pytania nr 6 w nim zawartego (gdzie klarownie widać że te malkontenckie komentarze są między innymi z gsz, o ile nie nawet tylko z gsz), także z moim refleklsem jest wszystko w porządku
p.s. 2 dni temu pan o nicku krimo7 wrzucił link, wywiad z 6 czerwca :F łapię się w 7 dniach na styk <jupi><fanfary><baloniki>
n e s t :
nie względny spokój, pojawił się wywiad na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw oraz poruszona została kwestia pytania nr 6 w nim zawartego (gdzie klarownie widać że te malkontenckie komentarze są między innymi z gsz, o ile nie nawet tylko z gsz), także z moim refleklsem jest wszystko w porządku
p.s. 2 dni temu pan o nicku krimo7 wrzucił link, wywiad z 6 czerwca :F łapię się w 7 dniach na styk <jupi><fanfary><baloniki>
no i co z tego że została poruszona kwestia pytania 6? gdzie tam biadolenie?
Sam bym pobiadolił, bo jest na co... Tyle że mi się nie chce to powstawiam sobie zajawki :+
WE LOVE @ NEXTECH festival 2010
'
We Love @ Nitsa / Sonar 2010
'
WE LOVE live @ HBC 22.04.2010
'
k_mill :
Sam bym pobiadolił, bo jest na co...
ano jest ale mimo to i tak mało tu biadolenia za to zawsze jest multum ludzi chętnych do wytykania palcami ludzi którzy mają coś innego do napisania poza huraeuforią
n e s t :
cykoelektryko :
no i co z tego że została poruszona kwestia pytania 6? gdzie tam biadolenie?
tam nie ma i nie piszemy o "tam"
ja pierdolę, to o czym kurwa piszesz? bo TU biadolenia NIE MA
kurwa no ale było i było o tym napisane w wywiadzie i nie że się czepiam i robię hejta, ot zwróciłeś uwagę na mój post i zarzuciłeś że sam marudzę, jak akurat ja nie widzę powodów do srania żadnych z powodu doboru artystów