RodiS :
kamz :
Na grilla zawsze chętni się znajdą
tylko musimy jakiś budzik nastawic żeby nie zaspac jak ostatnio;D
bielanka w tym metrze,"konkret" śmy pogaworzyli, ja nie wiedziałem że z Ciebie taka klachula...zgrillujemy to między sztekiem a kiełbachą.
Dzięki wielkie za info, polatam teraz w weekend po Amsterdamie i poszukam w tych sklepach, może jakieś resztki magazynowe się znajdą.
Patrzył ktoś z Was opcję szybowcową? Jakieś tani przelot?
Tanie przeloty są ale do Eindhoven , LOT'em tanio nie jest ale za to wysiadasz w samym Asmterdamie
)

key :
RabinJakub :
Wyjazd w czwartek 23.06 o 18.00 i 10.00 rano Amsterdam central ... a co do ceny to od 30e w jedną stronę na miesiąc przed wyjazdem
2 tygodnie temu pytałem się w Wawie na centralnym o koszt pociągu do Amsterdamu i pani w informacji krzyknęła mi 545zł w jedną stronę. Więc nie wiem czy ta rezerwacja miesiąc przed wyjazdem obniża aż tak koszt (ale aż tyle?) orientujesz się może coś więcej w tym temacie?
chyba że po prostu mnie w chuja zrobiła
Dzis byłem na pkp i od 2 miechów przed wyjazdem zaczyna sie sprzedaż biletów od 30e w jedną stronę za miejsca siedzące ...

dziuma :
http://kopen.marktplaats.nl/search.php?stop_force_description_search=1&from_searchbox_advanced=1&q=awakenings+festival+2011&g=0&qsf=1&postcode=&distance=&search.x=0&search.y=0&search=Zoek
tu można kupić jeszcze bilety w rozsądnych cenach.
ktoś korzystał, to jest pewna strona?

double_k :
dziuma :
http://kopen.marktplaats.nl/search.php?stop_force_description_search=1&from_searchbox_advanced=1&q=awakenings+festival+2011&g=0&qsf=1&postcode=&distance=&search.x=0&search.y=0&search=Zoek
tu można kupić jeszcze bilety w rozsądnych cenach.ktoś korzystał, to jest pewna strona?
ja tu rok temu kupiłam 2 bilety. strona jak strona zależy na kogo trafisz. ryzyko jest zawsze. dla pewności możesz poprosić o ksero dowodu osobistego. często sprzedający sami to proponują.

dziuma :
double_k :
dziuma :
tu można kupić jeszcze bilety w rozsądnych cenach.ktoś korzystał, to jest pewna strona?
ja tu rok temu kupiłam 2 bilety. strona jak strona zależy na kogo trafisz. ryzyko jest zawsze. dla pewności możesz poprosić o ksero dowodu osobistego. często sprzedający sami to proponują.
a rzeczywiście jest tu więcej ofert, umknęło to mojej uwadze, w każdym bądź razie dzięki wielkie za szybką odpowiedz

bilety na after awa fest drukniete ![]()

occult :
bilety na after awa fest drukniete
jakos dziwnie nazywac ta bibe afterem ![]()

Chałup :
occult :
jakos dziwnie nazywac ta bibe afterem
Biba jak kazda inna klubowa w nl ... tylko po lepszym B4 ![]()

Chałup :
occult :
jakos dziwnie nazywac ta bibe afterem
konski after po konskiej bibie z konskim b4 ![]()

Będę organizował towarzysko (choć czym więcej wiary to dla ogółu tym taniej) po raz kolejny do Holandii wyjazd na Dance Valley do tej samej miejscowości 06.08.2011. Myślę że line-up świetny i obok Tomorrowland i Cream UK najlepszy na tegoroczne lato. Z kilku powodów wyjazd na DV wypada najtaniej (ok.500 zł) i dlatego jemu warto poświęcić uwagę.
Kto chętny, proszę mail: stelmachpoczta@op.pl

occult :
konski after po konskiej bibie z konskim b4
uwaga na końskie dawki !!!
hahahaha

kermitt :
occult :
konski after po konskiej bibie z konskim b4
uwaga na końskie dawki !!!
hahahaha
nie ma takich konskich dawek :F ino konska kupa smiechu

Afterek będzie ostry Krzyś ,Adaś ... Wypożyczy się rower i pociśnie na imprezkę a z imprezy na after hehehehehehe

SzWED :
Bilet na Awake - jest
Bilet na samolot -jest
Urlop zaklepany
nic tylko czekać![]()
jupii
czyli awa rozpierdol fest loading ![]()

a bilet na after w paradiso jest ? ![]()

SzWED :
WojTech :
a bilet na after w paradiso jest ?
na after do paradiso nie wybieram się :F
od Awake zaczynam urlop w Witrakowie
miekki :F
WojTech :
SzWED :
WojTech :
a bilet na after w paradiso jest ?
na after do paradiso nie wybieram się :F
od Awake zaczynam urlop w Witrakowiemiekki :F
ssij :F

Uwaga !!! ![]()
Mam do sprzedania 1 bilet na bibę ! cena 75 ojro albo 300 zł. Zainteresowanych zapraszam na PW ![]()
Ostatnio edytowany przez dziuma (2011-05-18 21:05:03)

dziuma :
Uwaga !!!
Mam do sprzedania 1 bilet na bibę ! cena 75 ojro albo 300 zł. Zainteresowanych zapraszam na PW
czyli sama znow jedziesz na bibe?? (oprocz ekipy)

zozo :
dziuma :
Uwaga !!!
Mam do sprzedania 1 bilet na bibę ! cena 75 ojro albo 300 zł. Zainteresowanych zapraszam na PWczyli sama znow jedziesz na bibe?? (oprocz ekipy)
no niestety. z sesją nie wygramy ![]()

Tym razem nie wiele dylematów...
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

RabinJakub :
![]()
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
ciekaw jestem czemu wrzucili Dętmana i tego drugiego na scenę z Garniakiem, Slejterem i Sandłel Distirkt

cykoelektryko :
RabinJakub :
![]()
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwciekaw jestem czemu wrzucili Dętmana i tego drugiego na scenę z Garniakiem, Slejterem i Sandłel Distirkt
I tak na tych panów nie idę ![]()