Schranzkurva :
pomix :
czy we wczesniaku ktos sprawdza ile osob spi w pokojach itp ?? czy wolna amerykanka ??
NIe wbijesz sie na krzycha Sprawdzają każde wejście
nieprawda u mnie w pokoju rok temu byl kumpel na tzw waleta wiec sie da jaknajbardziej
zidar :
Schranzkurva :
pomix :
czy we wczesniaku ktos sprawdza ile osob spi w pokojach itp ?? czy wolna amerykanka ??
NIe wbijesz sie na krzycha Sprawdzają każde wejście
nieprawda u mnie w pokoju rok temu byl kumpel na tzw waleta wiec sie da jaknajbardziej
dokładnie a karteczki co dawali na wejsciu rzuca się przez okno tym co czekaja na dole
RedGirl :
zidar :
Schranzkurva :
NIe wbijesz sie na krzycha Sprawdzają każde wejścienieprawda u mnie w pokoju rok temu byl kumpel na tzw waleta wiec sie da jaknajbardziej
dokładnie
a karteczki co dawali na wejsciu rzuca się przez okno tym co czekaja na dole
tak było
barbasia :
RedGirl :
zidar :
nieprawda u mnie w pokoju rok temu byl kumpel na tzw waleta wiec sie da jaknajbardziejdokładnie
a karteczki co dawali na wejsciu rzuca się przez okno tym co czekaja na dole
tak było
stary system
zidar :
barbasia :
RedGirl :
dokładniea karteczki co dawali na wejsciu rzuca się przez okno tym co czekaja na dole
tak było
stary system
ale jary!
LASZLO :
zidar :
stary system
odbierz telefon skurwielu
zadzwon jeszcze raz
n e s t :
Addicted :
jak dla Mnie to się robi już trochę nawet zbyt mayday'owo...
karne jebnięcie z bańki w ścianę 4 U !
ludzie, odbijcie, ar w żadną pseudo-złą stronę nie idzie!
A skąd patologia może o tym wiedzieć ?
PS. troszkę tak ale chuj z tym !
k_mill :
n e s t :
Addicted :
jak dla Mnie to się robi już trochę nawet zbyt mayday'owo...
karne jebnięcie z bańki w ścianę 4 U !
ludzie, odbijcie, ar w żadną pseudo-złą stronę nie idzie!A skąd patologia może o tym wiedzieć ?
![]()
PS. troszkę tak ale chuj z tym !
hahaha
ps pokój bedzie Twój
Maglite :
barbasia :
pomix :
rok temu wolna amerykanka
P.S. Ja tez przygarne miejsce w pokoju jakby kto mial... Cos czuje, ze KuczyN sie juz nie odezwieto chyba w innym wczesniaku byłas. nas sprawdzali za kazdym razem i kazdemu kazali pokazac dowód tozsamosci przy kazdym wejsciu. dawali jakies karteczki z pieczatka - cos na zasadzie przepustki
dokładnie Nie było szans aby wejść na lewo, bo sprawdzali dowody i porównywali czy te osoby są zameldowane w danych pokojach. Więc Ty Barbasia to chyba na ładne oczy wchodziłaś
LukiTuki :
Maglite :
barbasia :
P.S. Ja tez przygarne miejsce w pokoju jakby kto mial... Cos czuje, ze KuczyN sie juz nie odezwieto chyba w innym wczesniaku byłas. nas sprawdzali za kazdym razem i kazdemu kazali pokazac dowód tozsamosci przy kazdym wejsciu. dawali jakies karteczki z pieczatka - cos na zasadzie przepustki
dokładnie
Nie było szans aby wejść na lewo, bo sprawdzali dowody i porównywali czy te osoby są zameldowane w danych pokojach. Więc Ty Barbasia to chyba na ładne oczy wchodziłaś
Ja naszczescie nie musialam wchodzic na lewo, ale tak jak juz nest pisal w nocy i nad ranem wszystko sie rozluznialo i wchodzil prawie kazdy, plus opcja z zrzucaniem tych karteczek. Kazdy ma inne doswiadczenia jak widać
LukiTuki :
Maglite :
barbasia :
dokładnie
Nie było szans aby wejść na lewo, bo sprawdzali dowody i porównywali czy te osoby są zameldowane w danych pokojach. Więc Ty Barbasia to chyba na ładne oczy wchodziłaś
Ty za to chyba wchodziłeś na czworaka u nas nie było problemu wprowadzić intruza
po dodaniu svena do LU ceny kwater gwałtownie rosną
BaBeLo :
olo2oo1 :
dobre
Sprawdził juz ktoś czy Wisła płynie w drugą stronę czy dopiero w trakcie biby?
Martin :
BaBeLo :
olo2oo1 :
dobre
bob idealista coś podobno wie już na ten temat. czekamy na linka YT
olo2oo1 :
Martin :
BaBeLo :
dobre
bob idealista coś podobno wie już na ten temat. czekamy na linka YT
Dodajcie mi jeszcze Black Sun Empire plus Zardonic i jade