dawac libinga na lodowisko yeeeeee

n3rv :
dawac libinga na lodowisko yeeeeee
Maglite :
myslisz ze specjalnie dla ciebie bedzie ktos wisłe zamrażał ?
o kur... hahahahhah ![]()
Maglite :
Kowal1881 :
Stardust :
jak wytłumaczyć kobiecie w 7 miesiącu ciąży (w Lipcu będzie tyle miała) że chcę jechać i chooj na tą bibe
Chcę jechać i chuj, na tą bibe.
dokładnie. dzieciak to nie kurwa kajdany. facet musi czasem odreagowac i nachlac sie z kumplami gdzies w plenerze, posłuchac dobrej muzy i odpoczac, O !
He he podpisuje sie pod tym rękami i nogami!
Widze niektórzy tez mają podobną sytuacje jak ja... mam córeczke 6 lat... żona juz sie przyzwyczaiła że są imprezy na które poprostu choćby skały srały to pojade ![]()
Wszystko kwestia dogadania i kompromisu...

kurcze jak by byli Underworld to by mi się micha cieszyła. Bo na jakiś Opener albo Coke nie chcę jechać.
DRUMCODY W PIĄTEK
CLR-Y W SOBOTĘ
I DUŻO LUDZI ZAJARANYCH ![]()

"A co do pytań o bilety na festiwal, to w ciągu kilku dni poinformujemy Was o starcie sprzedaży. Termin "początek maja" celowo był nieokreślony co do dnia, bo nie od nas on do końca zależy. Uwierzcie, że na sprzedaży biletów zależy nam równie bardzo jak Wam
"

ARVE :
Sa juz bilety do nabycia ?
jeszcze nie ma
To jak tak robicie liste życzeń to
Mi By się przydał pełny lineup z podziałem na dni ![]()
Wtedy ewentualnie mógłbym stwierdzić ,który dzień bardziej odpowiada i czy kupić bo na 2 dniach mnie raczej nie będzie ![]()
winetu :
Mi By się przydał pełny lineup z podziałem na dni
Wtedy ewentualnie mógłbym stwierdzić ,który dzień bardziej odpowiada i czy kupić bo na 2 dniach mnie raczej nie będzie
tysz prowda ![]()
Oxide :
winetu :
Wtedy ewentualnie mógłbym stwierdzić ,który dzień bardziej odpowiada i czy kupić bo na 2 dniach mnie raczej nie będzietysz prowda
jak kurwa? balujemy 5 dni standard ![]()

LASZLO :
Oxide :
winetu :
Wtedy ewentualnie mógłbym stwierdzić ,który dzień bardziej odpowiada i czy kupić bo na 2 dniach mnie raczej nie będzietysz prowda
jak kurwa? balujemy 5 dni standard
raczej ![]()

napster12 :
"A co do pytań o bilety na festiwal, to w ciągu kilku dni poinformujemy Was o starcie sprzedaży. Termin "początek maja" celowo był nieokreślony co do dnia, bo nie od nas on do końca zależy. Uwierzcie, że na sprzedaży biletów zależy nam równie bardzo jak Wam
"
właśnie byłem w kilku punktach, bo mam 100zł a po weekendzie nie wiem jak to będzie
a tu nigdzie biletu nie moglem kupić.

LukiTuki :
napster12 :
"
właśnie byłem w kilku punktach, bo mam 100zł a po weekendzie nie wiem jak to będzie
a tu nigdzie biletu nie moglem kupić.
To samo mialem
A najelpszy koles w Media - "to sie pisze przez W tak?"

w Empikach AR zawsze figurowało jako "Festiwal muzyki elektronicznej w Płocku - plaża nad Wisłą" ![]()

To jutro zadzwonie i tak zapytam jak Zuza mowi ![]()

repek :
To jutro zadzwonie i tak zapytam jak Zuza mowi
nie trac piniendzy i czytoj wontek :F
"A co do pytań o bilety na festiwal, to w ciągu kilku dni poinformujemy Was o starcie sprzedaży. Termin "początek maja" celowo był nieokreślony co do dnia, bo nie od nas on do końca zależy. Uwierzcie, że na sprzedaży biletów zależy nam równie bardzo jak Wam "
+ Supermayer O/

good ![]()