Interfusion :
BaBeLo :
mam wrazenie ze organizatorzy zmienili target by bic kolejne rekordy uczestnikow..
obym sie mylil.....jeszcze raz powiem... trzeba było być na konferencji to byś mógł się wypowiadać na ten temat... organizatorzy wyraźnie powiedzieli ,że Audioriver nigdy nie bedzie bić żadnych rekordów choćby z faktu ,że impreza odbywa się na plaży i mają ograniczone pole manewru, no i co najważniejsze impreza nigdy nie zmieni swojego miejsca tylko po to ,by pojawiło się więcej ludu, biletów również jest ograniczona ilość po przekroczeniu ,której nie sprzedali ,by ani jednego więcej, jak tak Was Liebing razi nikt wam nie karze jechać na AR, jest ponoć tyle imprez w PL teraz ,że możecie śmiało śmigać gdzie indziej...
a jak kogos strasznie by raził ale nie na tyle zeby nie pojechac to nie moze sie wypowiedziec?

reeves i troxler.. nie wierze! ![]()
a mialem nie jechac ![]()

Nowe nazwiska cieszą mnie bardziej niż poprzednie:)
Co do Liebinga na AR, mi on nie przeszkadza, wręcz przeciwnie - z miłą chęcią pójdę go posłuchać.
Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził.
I tyle w temacie ...

Grambit :
Liebing na audio:) dawno go w naszym kraju nie bylo
i o to tez chodzi organizatorom...sciaganie najlepszych, ktorych dawno nie bylo u nas...w tym sensie posuniecie z Liebingiem jest zrozumiale ![]()

Chałup :
Grambit :
Liebing na audio:) dawno go w naszym kraju nie bylo
i o to tez chodzi organizatorom...sciaganie najlepszych, ktorych dawno nie bylo u nas...w tym sensie posuniecie z Liebingiem jest zrozumiale
otóż to. Nikt nigdy nie mówił, że będziemy ściągać tylko i wyłącznie nazwiska, których nigdy u nas nie było albo byli raz czy dwa. Przy tak rozwijającym się rynku festiwali oraz masie imprez klubowych skończylibyśmy jako podwórkowa impreza dla stu zajawkowiczów

to w czym problem i po co tyle krzyku ? Tego pewnie nie wiedzą sami "krzykacze"

Liebing na AR niesamowite, ale świetnie, festiwal się rozwija
Fajnie kiedys byloby posluchac na AR Gary Beck'a czy chociażby Alan'a Fitzpatrick'a. Tych ludzi jeszcze chyba u nas nie widzieli. ![]()
tak czy siak Liebing w składzie zawsze cieszy ![]()

Djemba :
tak czy siak Liebing w składzie zawsze cieszy
otóż to ![]()
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw !!!!!!!!!!! o/o/o/o/o/

Byc23k :
http://www.youtube.com/watch?v=j5KB0lB9eZ0 !!!!!!!!!!! o/o/o/o/o/
spodziewam sie ze pojdzie na AR w ''wolniejsze'' klimaty bardziej pod dark podchodzace niz naku***ianie jak powyzej
ciekawe, ciekawe ![]()

Emill :
jak to powyzej to jest napierdalanie...
ech, co za czasy
zaraz sie zacznie pieprzenie jaki to Liebing byl super fajny 10 lat temu a teraz gra lipe bo gra wolniej...jest 2011 rok, tak jak Gutek wczesniej napisal - czasy sie zmieniaja, muzyka sie zmienia, jesli Ty nie nadazasz - Twoj problem, sluchaj dalej setow z 2002 roku.

Chałup :
Emill :
ech, co za czasy
zaraz sie zacznie pieprzenie jaki to Liebing byl super fajny 10 lat temu a teraz gra lipe bo gra wolniej...jest 2011 rok, tak jak Gutek wczesniej napisal - czasy sie zmieniaja, muzyka sie zmienia, jesli Ty nie nadazasz - Twoj problem, sluchaj dalej setow z 2002 roku.
sama bym tego lepiej nie ujęła ![]()
Emill :
nadinterpretacja
nigdzie nie powiedzialem, ze gra slabo
wlasciwie to tez mi sie tak wydaje
... ja zrozumialem to tak, ze w linku z YT krzysiek nie napierdala mocno.. o :F ... ale tu co niektorzy sa bardzo wyczuleni na jego punkcie, wiec uwazaj!!! ![]()

tak czy inaczej bez wątpienia zmiażdży swoim secikiem....
tak,że zamku aż dachówki pospadają ![]()
Chałup :
Byc23k :
http://www.youtube.com/watch?v=j5KB0lB9eZ0 !!!!!!!!!!! o/o/o/o/o/
spodziewam sie ze pojdzie na AR w ''wolniejsze'' klimaty bardziej pod dark podchodzace niz naku***ianie jak powyzej
ciekawe, ciekawe
ja mam właśnie nadzieje na taką rozpierduchę ![]()

pomix :
xavery :
liebing na ar
mi tam pasi w chuj zajebiscie dawno go nie bylo w pl
niech dojebia jeszcze speedyego i git.
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw ![]()
i gadajcie se ile chcecie ![]()
jakby nie zagrał, to i tak super wiadomości o jego obecności w namiocie.
Chałup :
Emill :
ech, co za czasy
wg mnie jest to w polowie wielkie pierdolenie...
po co mam sie naginac systemowi i akceptowac cos czego nie lubie ? bo jest na fali ? bo jest modne ? mam sprobowac to polubiec ?
... sorry nie - poprostu znajde innego grajka ![]()
i co z tego ,ze muzyka sie zmienia i gdzie jest powiedziane ,ze w lepszym kierunku ? - kwestia upodobania i indywidualnych predyspozycji do polykania kazdej papki , ktora leci od dj , ktory jest na topie
pierdole to i szukam dalej... zawsze cos sie znajdzie dla ukojenia duszy mimo czasu , mino zmiennosci muzyki... przez te lata wyszlo tyle materialu ,ze nie wiem czy ktokolwiek przeslucha to do konca zycia ![]()
Djemba :
Fajnie kiedys byloby posluchac na AR Gary Beck'a czy chociażby Alan'a Fitzpatrick'a. Tych ludzi jeszcze chyba u nas nie widzieli.
tak czy siak Liebing w składzie zawsze cieszy
Grał Gary Beck w pażdzierniku ...kawałki robi lepsze niż gra ![]()