TETRAO :
qrwa nie polska mentalność tylko po prostu wielu ludziom on tam nie pasuje i tyle mi też :F jakos przed wcześniejszymi edycjami nie bylo słychać narzekań. jak by mi ktos powiedział rok temu ze Krzychu zagra na ar2011 to bym sie zasmiał
dokladnie
tu nie chodzi o pierd... polska mentalnosc i wieczne malkontenctwo na imprezy w PL..
swoja droga uwazam ze na chwile obecna eventy w naszym kraju sa jednymi z najatrakcyjniejszych w Europie biorac pod uwage caly rok kalendarzowy..
gdzies kiedys wyczytalem ze jedna z idei Audioriver jest prezentowanie nowych brzmien i zapraszanie artystow ktorzy nigdy u nas nie wystepowali albo byli 1-2 raz i to dla niewielkiej publiki..
z calym szacunkiem dla Liebinga ale jest to po Westbamie jedna z najbardziej rozpoznawalnych postaci w naszym kraju i nierzadko wystepujaca..
co mnie martwi to to ze za tym nazwiskiem przyjedzie elitarna mejdejowska publika za ktora chyba wiekszosc z nas nie przepada...
ok, mozna powiedziec ze rok temu byl Smith (wywodza sie powiedzmy z podobnych kregow) ale mimo wszystko jest to postac niszowa, malo rozpoznawalna (ale rozpoznawalna wsrod ludzi znajacych temat)..
fajnym nazwiskiem na ten rok z tego kregu bylby Surgeon, SpeedyJ albo ktos ze starego Tresora czy nawet Drumcode'a..
mam wrazenie ze organizatorzy zmienili target by bic kolejne rekordy uczestnikow..
obym sie mylil.....
PS\ jesli to prawda to SZACUN za Brandt Brauer Frick ![]()
Ostatnio edytowany przez BaBeLo (2011-04-18 11:46:06)
kurwa wystarczylo by zabookować zamiast liebinga takich artystów jak :
Regis , Female , Function , Silant Servant , Ancient Methods , ... o klase wyżej akrtysci od liebinga ...
i to by było techno na poziomie Audioriver , a nie techno na poziomie soundtropolis czy mejdej.
maniek_ :
Takkyu__ :
no w średnim kierunku to idzie
idzie to w tym kierunku ze bedzie to kolejny, najzwyklejszy open air, jakich wiele w europie, z popularnymi i lubianymi Liebingami, Kalkbrennerami, minusami itp w skladzie ...troche niebardzo pasuje to wszystko do wylansowanego przez nich hasla "Festiwal świata niezależnego"
diego :
ale czego można się było spodziewać po zwykłym techno festiwalu

BaBeLo :
PS\ jesli to prawda to SZACUN za Brandt Brauer Frick
tak! tak! ![]()

BaBeLo :
mam wrazenie ze organizatorzy zmienili target by bic kolejne rekordy uczestnikow..
obym sie mylil.....
jeszcze raz powiem... trzeba było być na konferencji to byś mógł się wypowiadać na ten temat... organizatorzy wyraźnie powiedzieli ,że Audioriver nigdy nie bedzie bić żadnych rekordów choćby z faktu ,że impreza odbywa się na plaży i mają ograniczone pole manewru, no i co najważniejsze impreza nigdy nie zmieni swojego miejsca tylko po to ,by pojawiło się więcej ludu, biletów również jest ograniczona ilość po przekroczeniu ,której nie sprzedali ,by ani jednego więcej, jak tak Was Liebing razi nikt wam nie karze jechać na AR, jest ponoć tyle imprez w PL teraz ,że możecie śmiało śmigać gdzie indziej...

jucca :
BaBeLo :
tak! tak!
to jest OFICJALNE info organizatorów. wiec tak. to prawda
sami jesteście zwykły kurwa festiwal ![]()
a dziś cieszę się z - NU:TONE \o/' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw o/

Interfusion :
Audioriver nigdy nie bedzie bić żadnych rekordów choćby z faktu ,że impreza odbywa się na plaży i mają ograniczone pole manewru,
co było widać już podczas występu Garniera

Interfusion :
BaBeLo :
obym sie mylil.....jeszcze raz powiem... trzeba było być na konferencji to byś mógł się wypowiadać na ten temat... organizatorzy wyraźnie powiedzieli ,że Audioriver nigdy nie bedzie bić żadnych rekordów choćby z faktu ,że impreza odbywa się na plaży i mają ograniczone pole manewru, no i co najważniejsze impreza nigdy nie zmieni swojego miejsca tylko po to ,by pojawiło się więcej ludu, biletów również jest ograniczona ilość po przekroczeniu ,której nie sprzedali ,by ani jednego więcej, jak tak Was Liebing razi nikt wam nie karze jechać na AR, jest ponoć tyle imprez w PL teraz ,że możecie śmiało śmigać gdzie indziej...
![]()
gutek81 :
Takkyu__ :
proszę Moderatornię o uzupełnienie 1 postu
dropski :
no, i to juz!
done!
to teraz ściągnij mi bana z tematów który miał być ściągnięty ponad dwa tygodnie temu

gutek81 :
done!
Ale nie kopiuj bezmyślnie, tylko nareperuj tego babola ![]()
Wojtek :
to teraz ściągnij mi bana z tematów który miał być ściągnięty ponad dwa tygodnie temu
PW
k_mill :
Ale nie kopiuj bezmyślnie, tylko nareperuj tego babola
upss ![]()
thx!

LSDj :
dropski :
zabamen8519 :
to gdzie Liebing pasuje ?
na dyskoteki
![]()

BaBeLo :
TETRAO :
qrwa nie polska mentalność tylko po prostu wielu ludziom on tam nie pasuje i tyle mi też :F jakos przed wcześniejszymi edycjami nie bylo słychać narzekań. jak by mi ktos powiedział rok temu ze Krzychu zagra na ar2011 to bym sie zasmiał
dokladnie
tu nie chodzi o pierd... polska mentalnosc i wieczne malkontenctwo na imprezy w PL..
swoja droga uwazam ze na chwile obecna eventy w naszym kraju sa jednymi z najatrakcyjniejszych w Europie biorac pod uwage caly rok kalendarzowy..
gdzies kiedys wyczytalem ze jedna z idei Audioriver jest prezentowanie nowych brzmien i zapraszanie artystow ktorzy nigdy u nas nie wystepowali albo byli 1-2 raz i to dla niewielkiej publiki..
z calym szacunkiem dla Liebinga ale jest to po Westbamie jedna z najbardziej rozpoznawalnych postaci w naszym kraju i nierzadko wystepujaca..
co mnie martwi to to ze za tym nazwiskiem przyjedzie elitarna mejdejowska publika za ktora chyba wiekszosc z nas nie przepada...
ok, mozna powiedziec ze rok temu byl Smith (wywodza sie powiedzmy z podobnych kregow) ale mimo wszystko jest to postac niszowa, malo rozpoznawalna (ale rozpoznawalna wsrod ludzi znajacych temat)..
fajnym nazwiskiem na ten rok z tego kregu bylby Surgeon, SpeedyJ albo ktos ze starego Tresora czy nawet Drumcode'a..
obym sie mylil.....
Manyac :
kurwa wystarczylo by zabookować zamiast liebinga takich artystów jak :
Regis , Female , Function , Silant Servant , Ancient Methods , ... o klase wyżej akrtysci od liebinga ...
i to by było techno na poziomie Audioriver , a nie techno na poziomie soundtropolis czy mejdej.
diego :
maniek_ :
Takkyu__ :
no w średnim kierunku to idzie
idzie to w tym kierunku ze bedzie to kolejny, najzwyklejszy open air, jakich wiele w europie, z popularnymi i lubianymi Liebingami, Kalkbrennerami, minusami itp w skladzie ...troche niebardzo pasuje to wszystko do wylansowanego przez nich hasla "Festiwal świata niezależnego"
diego :
ale czego można się było spodziewać po zwykłym techno festiwalu
dobrze że są jeszcze ludzie którzy kumają czaczę
szkoda że tak nas mało :F

xavery :
liebing na ar
mi tam pasi w chuj zajebiscie dawno go nie bylo w pl
niech dojebia jeszcze speedyego i git.

babelo :
glownie z tych powodow tez nie jestem zadowolony z tego bookingu
ale opinii o zwyklym technofestiwalu w zadnym wypadku nie podzielam

Chałup :
didabomba :
xavery :
liebing na ar
ale będzie kocioł w namiocie
wolalbym go na Mayday...nie pasuje mi tam po chuju...no ale sie ciesze
Chalup, maska zachowana i gotowa do powtornego uzycia ???? ![]()
NIECH DADZĄ LIEBINGA OD 7 DO 10 KTO BĘDZIE CHCIAŁ TO ZOSTANIE A KOMU NIE PASUJE TO NIECH IDZIE NA AFTER...

NISHAA :
NIECH DADZĄ LIEBINGA OD 7 DO 10 KTO BĘDZIE CHCIAŁ TO ZOSTANIE A KOMU NIE PASUJE TO NIECH IDZIE NA AFTER...
niech dadzą liebienga od 18 do 22 w piatek.
kto bedzie chciał przyjdzie wczesniej kto bedzie chciał zostanie dluzej na B4 !

kermitt :
Chałup :
didabomba :
ale będzie kocioł w namiociewolalbym go na Mayday...nie pasuje mi tam po chuju...no ale sie ciesze
Chalup, maska zachowana i gotowa do powtornego uzycia ????
nosz kurwix, oczywiscie ze tak
) co to bedzie sie dzialo na nim, nie chce myslec!