Addicted :
niektórzy chyba dwa lata już marudzą, że fajne byłoby usłyszeć Liebing'a n AR, widać ktoś wziął to sobie do serca...
niektorzy marudza o Liebingu przy okazji kazdej imprezy odkad pamietam
no właśnie, pisano tu również że ktoś sobie życzy Collabs ...
a teraz nic pasuje.

gutek81 :
ja wczoraj zobaczyłem te nazwiska na afterze po konferencji AR to myślałem że wyskoczę z butów
nie przyznawaj sie ! zostaniesz zaraz zlinczowany ! przecież Liebing na AR to niemalże profanacja !!
buahhah
zabawni jesteście :*
niech tylko spotkam kogos z Was, ktorzy tu narzekaja na Liebinga na AR...uprzedzam, ze moge nie zapanowac nad soba ![]()

Pierdolicie, że aż czytać się nie chcę. Nie podoba się to wypie... do holendrów, może i w tym roku przyjadą, albo na Paula na główną
Ciekawe kogo Wam by się udało ściągnąć na Waszą imprezę? -Grzegosa Esss?
Wkurwia mnie takie pierdolnie ![]()
Funkybaki :
Pierdolicie, że aż czytać się nie chcę. Nie podoba się to wypie... do holendrów, może i w tym roku przyjadą, albo na Paula na główną
Ciekawe kogo Wam by się udało ściągnąć na Waszą imprezę? -Grzegosa Esss?
... to sa nieszczesliwi i zakompleksieni ludzie, szczerze wspolczuje

qrwa nie polska mentalność tylko po prostu wielu ludziom on tam nie pasuje i tyle mi też :F jakos przed wcześniejszymi edycjami nie bylo słychać narzekań. jak by mi ktos powiedział rok temu ze Krzychu zagra na ar2011 to bym sie zasmiał ![]()

BoxSter :
dawać mi green velveta live! dochujapana!!!
właśnie!

TETRAO :
:F jakos przed wcześniejszymi edycjami nie bylo słychać narzekań.
ta kurwa...nie było ![]()
![]()
ja sie mega ciesze z liebinga!!
scen jest kilka, wiec kazdy znajdzie cos dla siebie.
nie ma co sie ograniczac muzycznie.
wedlug mnie liebing to swietny producent/dj i na pewno przyciagnie tlumy.
czy pasuje do tej imprezy? a czemu by nie?! wystarczy spojrzec np. na TW ![]()
a poza tym naprawde ciezko sciagnac krzysia wiec tymbardziej mnie cieszy i nie tylko mnie, dla wielu osob to znakomita okazja zeby go u nas posluchac/zobaczyc.
audiorzeka to nie koncert zyczen i nigdy nikt nie mowil ze to impreza strikte 100% pure minimal.
urozmaicenia sa piekne, trzeba miec tylko umysł chlonny, byc chetnym do zmian i chciec poszerzac swoje horyzonty.
swiat sie zmienia, ludzie sie zmieniaja, a kto sie nie zmienia - ten sie uwstecznia ![]()
i o tym wiadomo nie od dzis...
a dobrze wiecie, ze i tak wszyscy bedziemy sie tam wspolnie swietnie bawic!!
do zobaczenia w Płocku!!!
dropski :
gutek81 :
a dobrze wiecie, ze i tak wszyscy bedziemy sie tam wspolnie swietnie bawic!!
ale tylko we wczesniaku
a to zdecydowanie tak ![]()
w tym roku tez tam kimam wiec na wlasnej skorze poczuje nareszcie smak melanzu ostatecznego!
bo bo boooje sie....

nie wiem po co liebinga na ar wciskaja. kalkbrenera jeszcze mozna zniesc ale techno na ar? bez sensu. kolejny zwykly festiwal robi sie z tego.
No ale Troxler to mega!![]()