occult :
www.onlineticketsshop.com/awakenings-tickets/recreatiegebied-spaarnwoude-velsen-zuid-45318
juz chcialem pisac czy ma ktos bilety na sprzedaz
kwota zajebista...
do tych ktorzy juz byli - czy jest mozliwosc kupna biletow od kogokolwiek na miejscu w miare normalnej cenie lub dostania sie na teren imprezy w jakis inny sposob ??

pomix :
occult :
www.onlineticketsshop.com/awakenings-tickets/recreatiegebied-spaarnwoude-velsen-zuid-45318
kwota zajebista...
do tych ktorzy juz byli - czy jest mozliwosc kupna biletow od kogokolwiek na miejscu w miare normalnej cenie lub dostania sie na teren imprezy w jakis inny sposob ??
Zapomnij! Przed wejsciem nie stoja zadne koniki. Kto nie kupil wczesniej biletu ma teraz srakulca. Probowac trzeba ewentualnie na jakis aukcjach zagranicznych, ale ceny sa mega zajebiste i zawsze mozna pasc ofiara jakiegos "Dutch Hujka"![]()

ło ja pierdole, ale skladzik dowalili
Chris Liebing, Vitalic, Luke Slater, Jeff Mills, Adam Beyer, Dave Clarke... same szatany... !!! ![]()

aftery juz zakupione
pozostala tylko noclegowania:)

zozo :
aftery juz zakupione
pozostala tylko noclegowania:)
3 moich ulubionych artystow razem na afterowym klimacie przez 4 godziny w Amsterdamie...przeciez piekniej byc nie moze ![]()

pomix :
occult :
kwota zajebista...
Mozesz tez kminic jak wejsc nie majac biletu ![]()

Ktoś chętny na pociąg Wwa-Amsterdam ??

arturro88 slask :
pomix :
occult :
kwota zajebista...
do tych ktorzy juz byli - czy jest mozliwosc kupna biletow od kogokolwiek na miejscu w miare normalnej cenie lub dostania sie na teren imprezy w jakis inny sposob ??Mozesz tez kminic jak wejsc nie majac biletu
no przecież 2 os. z naszego teamu w zeszłym roku na JANA:D weszły![]()

'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
tu można kupić jeszcze bilety w rozsądnych cenach.

RabinJakub :
Ktoś chętny na pociąg Wwa-Amsterdam ??
cena czas ?

Wyjazd w czwartek 23.06 o 18.00 i 10.00 rano Amsterdam central ... a co do ceny to od 30e w jednÄ… stronÄ™ na miesiÄ…c przed wyjazdem ![]()

RabinJakub :
Wyjazd w czwartek 23.06 o 18.00 i 10.00 rano Amsterdam central ... a co do ceny to od 30e w jednÄ… stronÄ™ na miesiÄ…c przed wyjazdem
powiem Ci ze podoba mi sie to... i nie drogo i w sumie nie dlugo sie jedzie.. pomysle intensywnie ![]()

efka :
arturro88 slask :
pomix :
juz chcialem pisac czy ma ktos bilety na sprzedazkwota zajebista...
do tych ktorzy juz byli - czy jest mozliwosc kupna biletow od kogokolwiek na miejscu w miare normalnej cenie lub dostania sie na teren imprezy w jakis inny sposob ??Mozesz tez kminic jak wejsc nie majac biletu
no przecież 2 os. z naszego teamu w zeszłym roku na JANA:D weszły
Wlasnie do tego nawiazalem ![]()

RabinJakub :
Wyjazd w czwartek 23.06 o 18.00 i 10.00 rano Amsterdam central ... a co do ceny to od 30e w jednÄ… stronÄ™ na miesiÄ…c przed wyjazdem
2 tygodnie temu pytałem się w Wawie na centralnym o koszt pociągu do Amsterdamu i pani w informacji krzyknęła mi 545zł w jedną stronę. Więc nie wiem czy ta rezerwacja miesiąc przed wyjazdem obniża aż tak koszt (ale aż tyle?) orientujesz się może coś więcej w tym temacie?
chyba że po prostu mnie w chuja zrobiła ![]()

arturro88 slask :
efka :
arturro88 slask :
Mozesz tez kminic jak wejsc nie majac biletuno przecież 2 os. z naszego teamu w zeszłym roku na JANA:D weszły
Wlasnie do tego nawiazalem
I know:D!!!!!!!!!

wizair z wrocka wylot w piatek 24.06 to 89zl
powrot w pon to 39 zl wd info ze stronki wiec nie wiem czy pociag to rzeczywiscie ciekawa opcja

jesst bilet robimy grilla znoof... ![]()
![]()
Ostatnio edytowany przez kamz (2011-04-19 22:48:30)

kamz :
jak będe w kwietniu w nl i będą tickety w sklepach jeszcze to sie tez wybiore, a jakby chciał kto żebym mu tez przy okazji kupił to niech znać daje....
jaajaa AmsterDamseBose;D
czy ta opcja jest mozliwa jeszcze, wiesz cos na ten temat
? bo znajomy bedzie niedlugo w nl

no będzie będzie
jakby ktoś mógł dać namiary czy w Amsterdamie da radę jeszcze coś zakupić?

znajoma sprawdzaÅ‚a dla mnie w sklepie we wtorek i juz siÄ™ skoÅ„czyÅ‚y, tak wiÄ™c nabyÅ‚em przez net 95jerzych ze wszystkim wyszÅ‚o' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników juz tej puli chyba nie ma. ona sprawdzaÅ‚a tylko w jedny muzycznym w hilversum, ale skoro tam nie byÅ‚o wolaÅ‚em kupic przez net niż potem błąkac sie po sklepach w amie tymbardziej że jade tam za tydz dopiero... jak ktos uparty jest na stronce awake jest okoÅ‚o 10 nr tel do sklepów w amie gdzie te bilety byÅ‚y/sÄ… moim zdaniem podzwonić tam to nie gÅ‚upia opcja. jak to mówiÄ… "kogo nie ma ten pojodÅ‚"

kamz :
jesst bilet robimy grilla znoof...
A będą zawodnicy na griila ... ?? ![]()
RabinJakub :
kamz :
jesst bilet robimy grilla znoof...
A będą zawodnicy na griila ... ??
pytanie !!!!!!!! bedzie cala techno armia
tym razem Kamz musimy zagrillowac razem, bo te ostatnie spotkanie w amsterdamskim metrze po TW... to nie tak mialo byc ![]()

dzieki kamz za info ![]()

Na grilla zawsze chętni się znajdą
tylko musimy jakiś budzik nastawic żeby nie zaspac jak ostatnio;D
bielanka w tym metrze,"konkret" śmy pogaworzyli, ja nie wiedziałem że z Ciebie taka klachula...
zgrillujemy to między sztekiem a kiełbachą.![]()

kamz :
Na grilla zawsze chętni się znajdą
tylko musimy jakiś budzik nastawic żeby nie zaspac jak ostatnio;D
bielanka w tym metrze,"konkret" śmy pogaworzyli, ja nie wiedziałem że z Ciebie taka klachula...zgrillujemy to między sztekiem a kiełbachą.
Dzięki wielkie za info, polatam teraz w weekend po Amsterdamie i poszukam w tych sklepach, może jakieś resztki magazynowe się znajdą.
Patrzył ktoś z Was opcję szybowcową? Jakieś tani przelot?