może ktoś z Was zna jakąś miejscówkę niedaleko plaży czy rynku, gdzie są jeszcze wolne pokoje, 2 lub 3 osobowe, może ktos zrezygnował, dajcie znac na pw jak coś ![]()
ghuma :
może ktoś z Was zna jakąś miejscówkę niedaleko plaży czy rynku, gdzie są jeszcze wolne pokoje, 2 lub 3 osobowe, może ktos zrezygnował, dajcie znac na pw jak coś
bliziutko miasteczka festiwalowego
Hotel Starzyński
09-400 Płock
ul. Piekarska 1
tel/fax: +48 24 / 366 02 00
Wojtek :
ghuma :
może ktoś z Was zna jakąś miejscówkę niedaleko plaży czy rynku, gdzie są jeszcze wolne pokoje, 2 lub 3 osobowe, może ktos zrezygnował, dajcie znac na pw jak coś
bliziutko miasteczka festiwalowego
Hotel Starzyński
09-400 Płock
ul. Piekarska 1
tel/fax: +48 24 / 366 02 00
racja, blizej byc nie moze ![]()

yhym
ceny tez w pytke;F

ja zaczynam zbierać chetnych do spania w osrodku relax.
cena podobna jak w zeszlym roku - ok 35 zl/noc/os
pokoje są 3 osobowe - zrreszta kto byl ten wie
wiecej info i rezerwacje na priv
kto nie byl to to 15 km od plocka, osrodek nad jeziorem ze wszystkim co do naladowaniu baterii po nocce potrzeba ![]()

Byc23k :
dzwoń pytaj, zapisuj sie na list rezerwowe, nikt nie poda ci niczego na tacy
nikt o to nie prosi, wiadomo jak jest, bogaty w doświadczenie z poprzednich lat zacząlem szukac juz w marcu , ale niestety... pytam bo byc może ktoś z gsz zna jakiś mniej znany hotel albo pensjonat niedaleko rynku, którego nie znajdziemy w sieci, chciałbym zobaczyć jak wygląda impreza na rynku, a jak mieszkasz 5 km dalej to nie masz ochoty tam iść na ostrym kacu

ghuma :
Byc23k :
nikt o to nie prosi, wiadomo jak jest, bogaty w doświadczenie z poprzednich lat zacząlem szukac juz w marcu , ale niestety... pytam bo byc może ktoś z gsz zna jakiś mniej znany hotel albo pensjonat niedaleko rynku, którego nie znajdziemy w sieci, chciałbym zobaczyć jak wygląda impreza na rynku, a jak mieszkasz 5 km dalej to nie masz ochoty tam iść na ostrym kacu
ale problem wielki ... numer na taxi chcesz? my co roku kwatere mamy w Łącku czyli jakies 13 km od Płocka i wychodzi jakies 15-20 zł od osoby w dwie strony.To chyba nie dużo patrząc na to że jestes z miejsca na miejsce autem i nie martwisz sie o trzeźwego kierowce czy coś?Wiadomo wybierając sie na taka impreze trzeba troche do interesu dołożyć ,wkoncu audio jest raz w roku i nie ma sie co szczypać ;F

Lewy77 :
ghuma :
Byc23k :
ale problem wielki ... numer na taxi chcesz? my co roku kwatere mamy w Łącku czyli jakies 13 km od Płocka i wychodzi jakies 15-20 zł od osoby w dwie strony.To chyba nie dużo patrząc na to że jestes z miejsca na miejsce autem i nie martwisz sie o trzeźwego kierowce czy coś?Wiadomo wybierając sie na taka impreze trzeba troche do interesu dołożyć ,wkoncu audio jest raz w roku i nie ma sie co szczypać ;F
weź daj spokój, wkurza mnie już takie odpisywanie głupot, tak daj mi numer do taxi, bo ja zawsze z buta zapierda*** 10 km na plaże, z góry dziękuję ![]()

ghuma :
Byc23k :
trochę późno ![]()

Susanna :
ghuma :
Byc23k :
bogaty w doświadczenie z poprzednich lat zacząlem szukac juz w marcu
![]()
Susanna :
ghuma :
Byc23k :
trochę późno
na początku stycznia już trzeba kminić.

ghuma :
Nie masz na co Liczyć (tak mi się wydaje) Jednie Blisko pozostaje namiot
Tak jak pisali poprzednicy jest wiele Fajnych Ośrodków wypoczynkowych wokół płocka nad jeziorkami 10 km od miasta i tam myślę szukać( Grabina ,Koszelówka , Zaździerz ,soczewka)
Bardzo mi przykro stary ale przespałeś temat
PS: A ty byku masz nocleg na AR ![]()

2 lata z rzędu noclegi ogarnialem na dniach przed ar. Od cholery ludzi rezygnuje, chca odstąpic kwatery. nie ma tragedii

Parasit :
2 lata z rzędu noclegi ogarnialem na dniach przed ar. Od cholery ludzi rezygnuje, chca odstąpic kwatery. nie ma tragedii
no proste, na pewno cos sie jeszcze znajdzie bez problemu

na polu namiotowym na pewno :F

OOlala :
Parasit :
no proste, na pewno cos sie jeszcze znajdzie bez problemu
to samo ja, ale czy na pewno i bez problemu coś ogarnę to nie wiem ![]()

liebing na ar

xavery :
liebing na ar
oby nie,bo bedzie straszna densbuda.podziemne fabryki zarobia krocie.

Grooby :
xavery :
liebing na ar
oby nie,bo bedzie straszna densbuda.podziemne fabryki zarobia krocie.
moze grac w przyczepie u holendrów ![]()

+ loadstar live
+chris liebing
+ nu:tone feat jakaś babka
+sheaun reeves
+seth troxler
+frand brauer
+frick live
+modestep

_PrEzY_ :
xavery :
liebing na ar
<ok>
Nie spodziewałem się, ale zajebiście jest ![]()

xavery :
liebing na ar
ale będzie kocioł w namiocie