obecna !
mnmlny :
ARpodbiera SF gwiazdy. Podobno przejeli tez roberta m
pierdolenie, ale jakby zagrał w starym stylu swoje pierwsze produkcje to wszyscy by szczali na plaży
marcin_r4 :
mnmlny :
ARpodbiera SF gwiazdy. Podobno przejeli tez roberta m
pierdolenie, ale jakby zagrał w starym stylu swoje pierwsze produkcje to wszyscy by szczali na plaży
o kim mowisz?
Robert M aka Electro One
marcin_r4 :
Robert M aka Electro One
graty dla Ciebie
zidar :
http://www.audioriver.pl/Paul_Kalkbrenn … 109,1.html
ZONK
Dzięki, wyraźnie napisałem, że w starym stylu.
Mało kto wie, co robił kiedyś, gdzie wydawał i w jakim towarzystwie się obracał...
To, że zmienił koncepcję to jego sprawa, ale lepiej krytykować i wyśmiać co nie?
marcin_r4 :
Mało kto wie, co robił kiedyś, gdzie wydawał i w jakim towarzystwie się obracał...
To, że zmienił koncepcję to jego sprawa, ale lepiej krytykować i wyśmiać co nie?
nie wyczules ironi w moim tekscie :F
pokaz te jego stare produkcje daj posmiac sie wszystkim
marcin_r4 :
tak
Czy patrząc na kupe przed spuszczeniem wody wspominasz, że była kiedyś pysznym schaboszczakiem?
mnmlny :
Czy patrząc na kupe przed spuszczeniem wody wspominasz, że była kiedyś pysznym schaboszczakiem?
xavery :
WojTech :
marcin_r4 :
To, że zmienił koncepcję to jego sprawa, ale lepiej krytykować i wyśmiać co nie?nie wyczules ironi w moim tekscie :F
pokaz te jego stare produkcje daj posmiac sie wszystkimHedonic shit. Electro ma i mial niezbyt poukladane w glowce. Co ukazuje w wywiadach. To przez siedzenie w aucie po Kanciakiem
Poza tym pisac ze to jego produkcje, to brak (elecrto one).
Dj MARKY! FUCK yeahhhhhhhh!!!!!!
marcin_r4 :
Robert M aka Electro One
Robert M DOSTALIŚMY KOLEJNĄ PROPOZYCJE POKAZANIA MOJEJ OSOBY W TV - ZE STRONY TVN - PROGRAM UWAGA ( KULISY SŁAWY ) I WIECIE CO ??? WYKŁADAM NA TO LACHĘ HAHAHAHAHHAHAHA KOCHAM WAS I OBIECUJE WAM JEDNO NIGDY ALE TO NIGDY NIE ODDAM MUZYKI W IMIĘ FRAJERSTWA I FRAJERSKIEJ PROMOCJI ! BO WY MI ZAUFALIŚCIE A JA WAS NIE ZAWIODĘ ♥ NIE JE...STEM CELEBRYTA FRAJER W TRAMPKACH KOLOROWYCH , JESTEM MUZYK Z ULICY W WYZWOLONEJ KOMERCJI.
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa co jest kolo
cichy86 :
w dupach się poprzewracało ! cieszyc sie tym co jest
j.w.
O rany, widzę, że tutaj Kalkbrenner to jest wróg publiczny numer 1!
Co on Wam takiego zrobił? Produkowanej muzy jakoś specjalnie nie zmienił w ciągu ostatnich lat - to nadal jest wysokiej jakość elektronika o unikalnym brzmieniu. (Jakiekolwiek odniesienia do przemiany Electro one -> Robert M są co najmniej nietrafione). Czy może u wielu osób panuje tutaj podejście, że jak artysta staje się popularny, to już jest niefajny? Do dziś nie wiem czy nazywać takie podejście "ortodoksją" czy "szczeniactwem".
Ach, jest jeszcze argument, że PK ciągle gra to samo - po 1. płyta Berlin Calling wyszła w 2008, więc jeździ z tym materiałem od dwóch lat - to jest taka tragedia? Holden przez bardzo długi okres grał takie same sety i jakoś nie ma tylu haterów. Jeszcze rozumiałbym, gdyby PK był w Polsce co 2 miesiące... Każdy artysta ma prawo skapitalizować swój sukces - Paul ciężko na niego pracował i dopóki ludzie chcą słuchać ścieżki z BC, to niech sobie ją gra. My mamy nadzieję jednak, że taki artysta nie będzie w nieskończoność robił tego samego. Myślę, że "2010 - A Live Documentary" to było podsumowanie pewnego okresu i na AR usłyszymy już coś innego - nowego. Oczywiście będzie i Berlin Calling - fani będą na te numery czekać...
Ale żeby było jasne - nie zabookowalibyśmy Paula, gdyby nie zapewnienie agenta, że wkrótce pojawi się nowa płyta. My też słuchamy Kalkbrennera od wielu lat i też wiele produkcji wychodzi nam już bokiem. Ale jeśli jest okazja, żeby mieć na żywo świeżynki od Kalkbrennera wtedy, kiedy są one prawdziwymi świeżynkami albo niewydanym jeszcze materiałem, to korzystamy z niej bez zastanowienia.
Aha - tym osobom, których te argumenty nie uspokajają, przypominam, że Kalkbrenner będzie występował tylko na jednej scenie
ps. co do biletów to dajcie spokój - Trentemoeller DJ set w Wawie kosztował przed rokiem 50 pln...
yo!
zgadzam sie
co racja to racja
Nermal :
Czy może u wielu osób panuje tutaj podejście, że jak artysta staje się popularny, to już jest niefajny
wlasnie tak, wiele osob z tego forum tak mysli Ortodoksja? Nieee, to juz dawno minelo, szczeniactwo jest jak najbardziej na miejscu
Mógłby zagrać starego 'Bersekera ' . Ja tam się cieszę, nie wiem w czym macie znowu problem, chyba polowa nie wiedziała kto to przed Berlin Calling ,a on grał w Szczecinie juz w 2003 rok .
P.s Dawac Bodzin&Romboy !
Rado :
P.s Dawac Bodzin&Romboy !
i Ramona Tapię
Troxler i Extrawelt
Rado :
Dawac Bodzin&Romboy !
oj tak duet Bodzin&Romboy to jest to na co wiele wiele osób czeka w tym kraju
n e s t :
Nermal :
Czy może u wielu osób panuje tutaj podejście, że jak artysta staje się popularny, to już jest niefajny
wlasnie tak, wiele osob z tego forum tak mysli
Ortodoksja? Nieee, to juz dawno minelo, szczeniactwo jest jak najbardziej na miejscu
o boziu