Arch :
jeszcze troche czasu ale juz sie jaram
Friday 29th April 2011
We aint going to the Royal Wedding...were going to...
"The Acid Techno Wedding Crashers Ball"
The Stay Up Forever crew are back to rock the roof off the Jamm club in Brixton, London
feat Aaron, Chris and Julian Liberator, D.A.V.E. The Drummer, The Geezer Live, Zebedee, Sterling Moss & Rackitt
and more. Ticket sales and final line up coming soon.
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
tak, to bedzie dobre, choc moge juz wyfrunąć na mayday wtedy
i to tez bedzie git:
Room 1:
Infected Mushroom***Live***
Dejavoo ***Live***
DJ Tristan
Phil Lankester/Libra 9
Liquid Ross b2b Zeus
Neil Psykinetic
Andy Force
Matt Lorraine b2b Andi Leppard
Room2:-Hosted by A.T.A.R.I. Project
Ace Ventura
Neutrino
Devine Machine
Hamish
Sofire
Competition Winner

cebul :
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Marcel Dettmann & Ben Klock (7hrs, All Night Long b2b)
Date / Sunday, 1 May 2011
Time / 10pm - 6am
Venue / TBA - Liverpool / Liverpool
Cost / £15 / £18 / m.o
uhuhu
moze se zrobie majowke w liverpoolu
vixen :
Arch :
jeszcze troche czasu ale juz sie jaram
Friday 29th April 2011
We aint going to the Royal Wedding...were going to...
"The Acid Techno Wedding Crashers Ball"
The Stay Up Forever crew are back to rock the roof off the Jamm club in Brixton, London
feat Aaron, Chris and Julian Liberator, D.A.V.E. The Drummer, The Geezer Live, Zebedee, Sterling Moss & Rackitt
and more. Ticket sales and final line up coming soon.
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówtak, to bedzie dobre, choc moge juz wyfrunąć na mayday wtedy
Mam ten sam problem, a muzycznie pewnie bardziej by mi podeszlo Jamm niz caly ten Dortmund ![]()

Tomazzo :
Mam ten sam problem, a muzycznie pewnie bardziej by mi podeszlo Jamm niz caly ten Dortmund
kiedy nastepny raz w jamm?? albo cos innego w londku - daj cyne wtedy, my mieszkamy blisko brixton
!!

ja jeszcze raz o tym
tu klub'
tu bilety'

szkoda, ze w Fabric, ale jak tylko cos zdaze zarobic tu do soboty to i tak sie skusze, bo zawsze mialem chrapke na Visionquest, room 2 i 3 tez slabe nie sa ![]()
Line-up /
ROOM ONE:
Craig Richards
VISIONQUEST:
Seth Troxler
Ryan Crosson
Shaun Reeves
Lee Curtiss
ROOM TWO:
Terry Francis
Ben Klock
DVS1
ROOM THREE:
Kyle Hall
Space Dimension Controller
Promoter /
fabric
Promotional links /
fabric/ Resident Advisor
Visionquest, the contemporary stars of that lauded electronic music nirvana that is Detroit, are in full control of Room One this Saturday, the first time that all 4 players -Shaun Reeves, Seth Troxler, Lee Curtiss and Ryan Crosson - will be unified in performance under the VQ banner. Individually the guys that hail from the city that birthed everything from Motwon to Underground Resistance are no strangers to our brickwork, Ryan and Shaun were part of our 11th Birthday celebrations providing bar raising sets and a promo mix for this very blog that came high in our top 10 posts of 2010 – being downloaded over 3000 times by you lot.
So we’re incredibly excited to announce that ‘Visionquest Week’ is officially open for business, beginning today with a brand spanking new mix concocted by Shaun Reeves and Lee Curtiss. Look out for audible guides from each member of VQ as we delve into the soundtracks to Detroit’s past and present with the gang sharing their personal insights into a city that’s become so important in the foundations of modern day music.
fabric promo mix:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
(za RA i blogiem Fabric)
Ostatnio edytowany przez elber (2011-03-01 19:40:47)

Freerotation 2011 – July 22/23/24
2011 Guests include (in no particular order)…More TBA
· Fred P AKA Black Jazz Consortium · Surgeon · Steven Tang AKA Obsolete Music Technology · Al Tourettes · Levon Vincent · Chicago Skyway · Miles Sagnia · Peverelist · Vince Watson · Reagenz · Jeroen Search · Taron Trekka · Keinzweiter · Efdemin · Russ Denman · Elgato + Bilal b2b · Jitterbug ·Arttu AKA Lump · Ethyl and Flori · Ramadanman · Marcel Janovsky · Ben UFO · Tama Sumo · XDB · Pangaea · Sven Weissmann · MLZ AKA Pendle Coven · Roberto Q Ingram · Murmur · Bovill · Tanstaafl AKA October · Alex Downey · Myles Serge · Jane Fitz · Christina Wheeler · + More TBA soon...
Plus Residents... · Shackleton · Move D · Soulphiction · Jackmate · Portable AKA Bodycode · Lakuti · Tom Ellis · Tom Demac · Leif · Joe Ellis · Grimes Adhesif · J Lab · Sam Watson · Suade · Earthdoctor · Reflektor · DJ Chill · Sammy String · Jakooky · Steevio and Suzybe
'

Eat Your Brains Weekender at The Workhouse
Date / Friday, 22 April 2011
Time / friday - monday
Venue / The Workhouse / Llanfyllin near Oswestry
Cost / £35 Early Bird
Line-up /
Mark Broom, Vince Watson, Chris Finke, Bas Mooy, Jamie Anderson, Mike Humphries, Ed Mackie, 65d Mavericks, Ben Gibson, Steve Shiels, hek, Casual Violence, Siege, Content DJs, Belly Of The Beast DJ's', Zutekh DJs, Bunka DJs, Fingerprint DJs, Brad Parkins, Iain Dixon, Bill Jones, Luv jam DJ's, Selectro DJ's, LeilaDJ, Electronique DJs, Leon Mitternacht, Dead Sound, Tom Long, Phil Denton, Tom Eastwood, Gaz Roberts, Cy Tukay, Countach, Systemic, Martin Jactation, Oriel & Laura Hemsley, Adam Rayner, Ben Woollard, Dave Courchene & Emerson, James Jaymal, Caine N Anians, Gaz Donning, Melodic, Beatmode, T3CH-2, Glover & Teutonic Kaboom, Rekreation, Jack Mckieth & Jackson Edwards, DJ Emerson, Dj Savoiur, Adie kindred, Audio Thieves, Ali Chiswell, Daniel Sanders, DJ MJ, Darkon Systemic vs D Jacques, Uber Disco Djs, Matt Duncan, Timothy Alexander, Autophase, Cush, Rick Turner, Youroba Djs, Ben & Harry's, Ricochet, Kisty Banks, Techno Junkie, Pedro, The Dale Brothers, Frosty & Jack The Nut, Jamie Wood, Nick O'connor & Lee Mad Hatter, Karl HC, Nathan, Mutant Vs Dare n Haste, Plus Special Guest!

Jeff Mills w Coronecie 23 kwietnia'
a poki co - kupilam sobie bilety na Infected Mushroom ![]()
ktos jeszcze sie wybiera??
nie no ta biba z CLRem to przeciez nieporozumienie
serce sie kraja...

bielanka :
serce sie kraja...
haha chyba porozumienie z Blueprint
trzeba szukać tanich lotów... ![]()
RabinJakub :
bielanka :
serce sie kraja...
Trzeba szukać tanich lotów
a no i to jeszcze w dodatku z blueprintem ;( juz oblukane i dupa zbita... stanowczo za duzo tego wszystkiego, idzie osiwiec
|
Ostatnio edytowany przez bielanka (2011-03-09 00:29:05)

RabinJakub :
bielanka :
serce sie kraja...
haha chyba porozumienie z Blueprint
trzeba szukać tanich lotów...
qrwa a ja juz bilety na czwartek do holandi zamówilem, tak to bym tam po londynie jechal....;/
*Vixen, te Infected Mushroom tylko 10funia, to ja to juz w grafik wpisuje;)
Ostatnio edytowany przez kamz (2011-03-09 02:14:46)

Grzyby sa w o2 arena? Kurde zastanowie sie nad tym

bielanka :
RabinJakub :
bielanka :
serce sie kraja...
Trzeba szukać tanich lotów
a no i to jeszcze w dodatku z blueprintem ;( juz oblukane i dupa zbita... stanowczo za duzo tego wszystkiego, idzie osiwiec
|
dzieki za cyne o imprezie, ja odpuszczam mayday chyba wiec mysle na krzysia uderzyc ![]()

o niebiosa !!!
![]()
zozo :
bielanka :
RabinJakub :
Trzeba szukać tanich lotówa no i to jeszcze w dodatku z blueprintem ;( juz oblukane i dupa zbita... stanowczo za duzo tego wszystkiego, idzie osiwiec
|
dzieki za cyne o imprezie, ja odpuszczam mayday chyba wiec mysle na krzysia uderzyc
Zozunia to jest o wiele lepsza opcja niz ten md na ktory co rok jezdzilysmy
)) pozazdroscic! a rozgrzeweczka juz niedlugo na TW ![]()

kamz :
*Vixen, te Infected Mushroom tylko 10funia, to ja to juz w grafik wpisuje;)
no, tylko 10 = 11 z drobnym, z oplata za rezerwacje
el_radwano :
Grzyby sa w o2 arena? Kurde zastanowie sie nad tym
chce sie tylko upewnic ze wiesz, ze to nie w samej arenie - tylko w 'szopie obok' ![]()

jak dobrze czasem mieszkc w tym zjebanym londynie

occult :
w tym momencie zazdroszcze bardziej Tobie ja, niz Ty mnie Hiszpanii ![]()

kermitt :
occult :
w tym momencie zazdroszcze bardziej Tobie ja, niz Ty mnie Hiszpanii
nie ![]()