mam nadzieje, ze w tym roku Caribou zagosci w Plocku

gutek81 :
askin_btc :
bo koliduje z N1 ta ?
ne
ale ponoć z SMS, tylko oni w tym roku 12-14.08. więc nie ma problema.
chodzilo o kolidowanie z off-festival w katowicach a nie żadne zagraniczne biby
Porozumienie z Off Festivalem, czyli znamy datę edycji 2011
Organizatorzy dwóch polskich festiwali z muzyką alternatywną wysłuchali setek próśb płynących od fanów. Od tego roku Off Festiwal i Audioriver nie będą już odbywać się w ten sam weekend. W wyniku rozmów Piotra Orlicza-Rabiegi i Artura Rojka, Off Festival odbędzie się w pierwszy weekend sierpnia, a Audioriver przeniesie się na ostatni weekend lipca 2011.
Rozdzielenie dat to nie tylko ukłon w stronę fanów dobrej muzyki, którzy od kilku lat musieli wybierać między dwoma bardzo wartościowymi wydarzeniami. Także sami organizatorzy ubolewali, że dwa renomowane eventy odbywają się w tym samym czasie. „My sami chcieliśmy jeździć na Off Festival i wiemy, że z drugiej strony było dokładnie tak samo. W końcu udało się coś z tym zrobić. Fakt, że to my – a nie Off – zmieniamy datę, jest bardzo prosty: Artur Rojek z różnych względów nie mógł przenieść swojego eventu, a my nie mieliśmy z tym większych problemów. Nie bez znaczenia była też pomoc i przychylność Urzędu Miasta Płocka, który ze zrozumieniem przyjął chęć przeniesienia festiwalu o tydzień wcześniej“ – mówi rzecznik Audioriver, Łukasz Napora.
Artur Rojek dodaje: „zdawałem sobie sprawę, że nasza publiczność częściowo się pokrywa. Audioriver i OFF – pomimo różnic repertuarowych – skierowane są do podobnego rodzaju ludzi: poszukujących i oddanych muzyce. Bardzo się cieszę, że teraz nasi fani, jeżeli będą chcieli, będą mogli być na obu imprezach.“
Rozdzielenie obu festiwali pokazuje, że Audioriver i Off to nietypowe organizacje na polskim rynku muzycznym, na którym rozmowa i zrozumienie są wypierane przez rywalizację. „Zawsze mówiliśmy, że nasza rodzima scena alternatywna jest w tak początkowym stadium rozwoju, że nie ma tu miejsca na konkurencję. Trzeba sobie pomagać. Stąd choćby projekt Rynek Niezależny Audioriver, który wspierać ma właśnie firmy i organizacje zajmujące się muzyką alternatywną.“ – kończy Napora.

29.07-31.07.2011 nocleg zabookowany xD

Ready Steady Go !
akcja Wcześniak ![]()
dziś maja gorącą linie we Wcześniaku
kobieta dostała ataku śmiechu jak dzwoniłam
już chyba nie wyrabia ![]()
RedGirl :
już chyba nie wyrabia
a ja się zdziwiłem lekko po tym gdy się przedstawiłem "ooo pan już chyba do nas dzwonił rok temu? też tak wcześnie... oooj zaczyna się dzwonienie" ![]()

n e s t :
RedGirl :
już chyba nie wyrabia
a ja się zdziwiłem lekko po tym gdy się przedstawiłem "ooo pan już chyba do nas dzwonił rok temu? też tak wcześnie... oooj zaczyna się dzwonienie"
do mnie podobnie powiedziała, jakie było jej zdziwinie jak się zapytałem ile to piętro...odpowiedź brzmiała 64 miejsca...to w takim razie po proszę pół piętra ![]()

KuczyN :
Ready Steady Go !
akcja Wcześniak
O boże znowu ![]()
![]()
hahaha

maniek_ :
wreszcie data pyknela idealnie
aka słowiańska najebka part. 27 ? ![]()

zero problemow z rezerwacja ![]()

Kwartet Egzotyczny melduje swą obecność ! ![]()

kermitt :
Kwartet Egzotyczny melduje swą obecność !
czyli pieruny w komplecie ![]()

28.VII-31.VII.2011
rezerwacja już jest
Dalej nie mogę znaleźć dokładnego terminu. A pamiętam, że były plany wydłużenia festiwalu o czwartek
o/