Kryniu 86 :
Tak czytam i czytam i sam już nie wiem czym jest muzyka elektroniczna?
Czy jest to muzyka muzyka tworzona za pomocą elektromechanicznych i elektronicznych instrumentów muzycznych oraz urządzeń elektronicznych przetwarzających dźwięki pozamuzyczne lub generowane przez tradycyjne instrumenty akustyczne?
Jeśli tak, to chyba powinniśmy przestać nazywać tak jej podgatunki jak np. techno, house i traktować jak osobne byty.
Muzyka elektroniczna, tu! Muzyka elektroniczna tam!
Ale czy na pewno?
Jak zdefiniować muzykę graną na Audioriver? Pół elektroniczna? Po części elektroniczna? Muzyka mieszana?
Czy w ogóle darować sobie i gadać jak inni czyli wrzucać do jednego worka to, co mi podpowiada wnętrze.
Pomóżcie mi ogarnąć proszę
Masz rozkminy jakbyś jeszcze miesiąc temu słuchał disco polo.
Addicted :
Kryniu 86 :
Tak czytam i czytam i sam już nie wiem czym jest muzyka elektroniczna?
Czy jest to muzyka muzyka tworzona za pomocą elektromechanicznych i elektronicznych instrumentów muzycznych oraz urządzeń elektronicznych przetwarzających dźwięki pozamuzyczne lub generowane przez tradycyjne instrumenty akustyczne?Masz rozkminy jakbyś jeszcze miesiąc temu słuchał disco polo.
Kryniu qrwa dawno tu takiego jak ty nie bylo:D
napisz no coś jeszcze:))
Aphex Twin - MARCHROMT30A edit 2b 96
MARCHROMT30a Edit 2b 96 first appeared as the Japanese bonus track for recent album Syro becoming an instant favourite of those that heard it. The song now comes to vinyl for a global audience, backed with a new version of Syro track XMAS_EVET10 [120] (thanaton3 mix) and an alternate take of MARCHROMT. It will be out on white label 12" with hand stamp on 6 April (7 in N America) 2015.
Tracklisting:
01.MARCHROMT30a Edit 2b 96
02.XMAS_EVET1 N
03.MARCHROMT38 fast
Release Date: 05.04.2015
86 rocznik to gimbaza nie?
MUNOLUDY 2014
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Cisza jest chyba jedynym fachowym komentarzem nad powyższą listą. W zasadzie wszystko się zgadza w rankingach, poza tym na DJ'a roku.
Ciekawsze rzeczy to w Irlandii do czwartku
1923 :
Cisza jest chyba jedynym fachowym komentarzem nad powyższą listą. W zasadzie wszystko się zgadza w rankingach, poza tym na DJ'a roku.
Trudno się nie zgodzić . Koty i Psy oraz Kuba Sojka powinni bezapelacyjnie okupować pierwsze dwa miejsca.
No ale cóż...... każdy głosować może.
A u nas kiedy miałabyć ta Irlandia ??
Ostatnio edytowany przez winetu (2015-03-11 10:46:29)
1923 :
No ciekawe w chuj szkoda, w sumie, że nie od czwartku "turystyka" by kwitła lepiej jak Holandii
ElectricKingdom, Mayday, Loveparade, świetni artyści, kultowa wytwórnia.
Ktoś bliżej zna powody zamknięcia?
27 kwietnia solowy album Martina Gore MG, próbka:
'
dj_sin :
ElectricKingdom, Mayday, Loveparade, świetni artyści, kultowa wytwórnia.
Ktoś bliżej zna powody zamknięcia?
kult się skończył
Myślicie, że koleś się jebnął, czy faktycznie nowy fest?
Na 1 września dubspeeka wpisał:
Fusion Fesitval, TBA, TBA, Poland
Mam prosbe moze ktos zna? slyszal? wie lub posiada? Szukam od lat housowego remixa vocal zostal pobrany albo z Altern 8 - Activ 8 (Come With Me) lub z Peach Boys- Dont make me wait. Poczatek klasyka zaczyna sie od znanych slow a raczej okrzyku/ spiewu :
(Say hi and do it right babe) "Come with me tonight is the night cant you see i wanna be with you cant wait tonight".........na you tube oraz discogs, zaden z remixow nie odpowiada temu,ktorego szukam moze ktos wie o co mi chodzi? dodam ze kanal Viva tv gral to mniej wiecej w latach 1998-2001 moge sie mylic o kilka lat Pomocy!!!
1923 :
Na 1 września dubspeeka wpisał:Fusion Fesitval, TBA, TBA, Poland
drumcode showcase
nikt?
budi22 :
1923 :
Na 1 września dubspeeka wpisał:Fusion Fesitval, TBA, TBA, Poland
drumcode showcase
1 Aug TBA TBA Poland ma wpisane
Antonio :
budi22 :
1923 :
Na 1 września dubspeeka wpisał:drumcode showcase
1 Aug TBA TBA Poland ma wpisane
nie no ma ten festiwal wpisany
maro :
Antonio :
budi22 :
drumcode showcase1 Aug TBA TBA Poland ma wpisane
nie no ma ten festiwal wpisany
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
sprawdzalem tutaj'
Mam prosbe moze ktos zna? slyszal? wie lub ma? Szukam od lat housowego remixa vocal zostal pobrany albo z Altern 8 - Activ 8 (Come With Me) lub z Peach Boys- Dont make me wait. Poczatek klasyka zaczyna sie od znanych slow a raczej okrzyku/ spiewu :
Come with me tonight is the night cant you see i wanna be with you cant wait tonight.........na you tube i discogs zaden z remixow nie jest tym ktorego szukam moze ktos wie o co mi chodzi? dodam ze kanal Viva tv gral to mniej wiecej w latach 1998-2001 moge sie mylic o kilka lat Pomocy!!!
rodman mialem nadzieje, ze bedziesz wiedzial pamietasz Mark Farina -Radio i Phill Weeks - Shake it ? nie no powaznie mi zalezy na tamtym houseowym remixie.
Sample 1 at 8:15 ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Sample 2 at 1:47 ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Sample 3 at 0:16' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Ostatnio edytowany przez MichalX92 (2015-04-21 00:38:19)
sweeet
max_m rip