Jedno z najgorętszych nazwisk ostatnich lat, współtwórcy kultowego berlińskiego labelu Innervisions, numer 3 w zestawieniu ?Top DJ's 2014? Resident Advisor...
Âme na trzeciej odsłonie cyklu Welcome!
* * *
30.01 (pt) WELCOME. #3
Âme (Innervisions / Berlin)
Juniore & Conradq ( Muno.pl / C&C bookings / SQ)
Canalia ? Daniel Zachodni, Brat Beat, Dawid Korniak
start: 22:00
bilety: przedsprzedaż 1. pula 15 zł (ograniczona pula, do wyczerpania puli)
bilety online:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
* * *
Welcome. To za każdym razem podróż do innego świata.
Welcome. To muzyka artystów z topowych wytwórni.
Welcome. To nowy cykl imprez sygnowanych przez założycieli Muno.pl ? Conradq i Juniore!
Welcome. to cykl zaskakujący. Pragniemy odmieniać Wasze pojęcie dobrej imprezy. Namacalnym niech się staną rzeczy niezrozumiałe i niejednoznaczne. Specjalnie na ten cel szykowana scenografia i wizualizacje wprowadzą Was w kosmiczny stan.
Równie ważna jest dla nas muzyka. To ona będzie bezdyskusyjnie zaburzała Wasze poczucie równowagi i przywiązania do rzeczywistości. Artyści których zapraszamy, potrafią jak nikt inny eksplorować muzyczne wymiary.
O niewątpliwym fenomenie I niezwyłej popularności Ame, świadczy najlepiej fakt, że zajął on 3. miejsce w prestiżowym zestawieniu ?Top Dj's of 2014? według opiniotwórczego portalu Resident Advisor.
Każdy miłośnik dobrej elektroniki doskonale zna "parkietowe sztosy" autorstwa Ame. Od 2 lat numery/remixy: "Howling", "Tatischeff", "Turn Around", "Rej", czy ostatni, wakacyjny hit "From Nowhere" grane są chyba przez wszystkich topowych dj'ów na świecie. Wytwórnia, którą kierują to jedna z modniejszych ostatnio marek muzycznych o czym świadczą wyprzedane na pniu imprezy na całym świecie, a każde wydawnictwo sygnowane przez label rozchodzi się jak ciepłe bułeczki.
Wybrane produkcje:
Rej'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Howling'
Turn around'
Więcej:'
juz wydrukowany 3h mam nadzieje ze mu dadza
gutek81 :
no ja już też zamówiłem. idę bez A. więc mogę zostać "do końca"
pozdro i do zoba!
Ooo własnie klepnąłem 5 biletów dla siebie i znajomków...Polski BUS ogarnięty...to nie ma odwrotu.do zoba...dawno mnie w Poznaniu nie było
był dylemat Etap Kyle czy Ame, ale tydzień po Rebekah przyda się troszkę spokojniejszego pobujania jaj do zoba
Kristian i frank czy sam kristian?
Pasuje:D
zazdroszcze
winetu :
Ooo własnie klepnąłem 5 biletów dla siebie i znajomków...
Ja dwanaście
ale ty nie masz urodzin w tym terminie wiec jestes usprawiedliwiony;)
Parasit :
ale ty nie masz urodzin w tym terminie wiec jestes usprawiedliwiony;)
kamere bierzesz?
no besss jajj:D planuje świętować nie pracować
też se przyjadę, jeszcze nie wiem z kim i czym, ale se dotrę.
1) Jakis TT bedzie? O której powinen wejść kristian?
2) Jedzą w pozku tansze podróby korporacji taksówkowych jak np Lider w kc?
pytanie do miejscowych...w miare blisko dworca jakis (sport)pub? aby obejrzec polfinal w reczna.przyjazd o 18stej a mecz o 18:30 wiec nie wiele czasu aby gdzies pojezdzic po Poznaniu.
Po drodze sÄ… puby i mecz powinien lecieć.' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników Po drodze, w parku jest też Fort Colomb.
Gife :
Po drodze sÄ… puby i mecz powinien lecieć.' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników Po drodze, w parku jest też Fort Colomb.
dzieki.cos wybiore :-)
Na Ratajczaka dobry pub z browarami. Nie ma szczochów i można brac próbki 100 ml
Gife :
Na Ratajczaka dobry pub z browarami. Nie ma szczochów i można brac próbki 100 ml
zobacz kurwa jaki pijaczyna się zrobił!