Zwiastun:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Bilet: 45/55 euro. Kup linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników.
Jedziemy w 5 osób autem z Poznania Ktoś jeszcze jedzie ?
Function mega za wcześnie!
Szkoda, że Mannheim nie ma jaj na LU z Hall 11.
1923 :
Szkoda, że Mannheim nie ma jaj na LU z Hall 11.
Mega się jaram tą sceną Mam nadzieję że to właśnie dobry znak że na Kwiecień uszykują taką salę w Mannheim
Ciekawy wpis z fejsa a zarazem ostrzeżenie...
Dear Time Warp visitors,
the dutch government has announced an official warning regarding deadly accidents with supposed cocain in Amsterdam. Several tourists were hospitalized with life-threatening conditions after using cocain bought on street which was actually white heroin. Please stay away from any street dealers! For more information, read the official info flyer attached and visit the GGD website' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Also, if you have any further questions, the people of Unity (alcohol and drug information) will be present at Time Warp NL. Also be aware that you won?t be arrested for using drugs in NL so don?t hesitate to call 112 in case of emergency
Jak dla mne edycja NL jest po prostu słaba, prócz w miarę dobrej muzy jako plus prawie same minusy organizacyjne. Tylko DE.
RomeY :
Jak dla mne edycja NL jest po prostu słaba, prócz w miarę dobrej muzy jako plus prawie same minusy organizacyjne. Tylko DE.
Ja byłem w Holandii po raz trzeci i była to dla mnie zdecydowanie najlepsza edycja Wiadomo że tam w Mannheim lepsza ale tutaj dla mnie najlepiej z edycji NL
Moich 5 znajomych jest podobnego zdania
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
A sety gdzie ?