21 edycja festiwalu oraz niezliczona liczba towarzyszÄ…cych mu imprez OFF nadciÄ…gajÄ…
Pierwsze nazwiska:
Barcelona's 21st International Festival of Advanced Music and New Media Art
Massive Attack
Four Tet
Richie Hawtin | Close
Moderat
Plastikman | Objekt
Jon Hopkins
Caribou
I Am Legion
Woodkid
Gesaffelstein
Bonobo
James Holden
Oneohtrix Point Never
Downliners Sekt
Matmos
Clipping.
Evian Christ (dj set)
Copeland
Happa
Majical Cloudz
Jessy Lanza
Balago
Nisennenmondai
Desert
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Zamierzam zabukować bilety lotnicze do Barcelony, jednak z kupnem biletu na imprezę chcę się jeszcze wstrzymać. Stąd moje pytanie: Czy w przeszłości zdarzały się "Sold-outy"? Czy lepiej nie zwlekać z kupnem biletów?
nosmile :
Zamierzam zabukować bilety lotnicze do Barcelony, jednak z kupnem biletu na imprezę chcę się jeszcze wstrzymać. Stąd moje pytanie: Czy w przeszłości zdarzały się "Sold-outy"? Czy lepiej nie zwlekać z kupnem biletów?
W zeszlym roku byl okolo czerwca, a jesli chodzi o biby off sonarowe to są to minuty często (te najpopularniejsze) Jesli masz dobre ceny biletów lotniczych to polecam teraz, ale wydaje mi sie ze taniej mozna kupic w okresie do 3mies przed biba. Chyba lepsza strategia to bilety na sonar teraz poki jest tanszy (wiem ze sa jakies early bidy czy cos w ten desen)
... a reszta do ogarniecia pozniej Bo gdybys nie lecial to zawsze na RA pogonisz bilet
Ja dostalem wszystkie bilety bez problemu w tym roku w maju , rok 2015 oczywiscie Sonar obowiozkowo tydzien
Bedziemy
A
Autechre
D
Daniel Avery
E
Evian Christ ? Live
F
Fat Freddy's Drop
H
Helena Hauff
Holly Herndon