linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Po ponad dwóch latach przerwy , kultowe dla wielu osób '' Prądy Selektywne' powracają do Szczecina .
Powracają w zupełnie innej formie niż do tej pory - czasy się zmieniają, muzyka idzie do przodu, nie jesteśmy już tak piękni i młodzi jak kiedyś
Impreza odbędzie się w niesamowicie klimatycznej miejscówce -liczącym blisko 100 lat , trzypiętrowym Starym Młynie .
Miejsce zlokalizowane jest na Krzekowie , 3 minuty piechotą od pętli tramwajowej i autobusowej . Budynek jest kompletnie odosobniony , dlatego nie ma możliwości, by pojawiły się osoby z ulicy - ale o tym za chwile , pora na ''gwiazdę''....
Zainspirowany berlińskim klimatem i berlińską sceną techno , postanowiłem zaprosić Marko Furstenberga ( dzięki Okoń za pomoc ).
Część z Was zapewne o nim nie słyszała, a inni są zakochani w jego twórczości. Trudno nie być , Marko w tej chwili absolutnie topowy producent .
Nie jest osobą, która szuka miejsca w TOP 100 różnorakich rankingów , tylko artystą , dla którego liczy się tylko muzyka i jej prawdziwy przekaz ...
Dub Techno - głebokie, hipnotyczne ale jednocześnie wyzwalające i z groovem będzie motywem przewodnim tej edycji ' Prądów '
Dolna scena ( kominkowa ) przeniesie Nas w klimat Panoramy Bar z leciutką domieszką lekkich produkcji spod szyldu 'Ostgut Ton' oraz tanecznego , ale nie mocnego techno w godzinach porannych .
Support jest bardzo starannie wyselekcjonowany, oprócz Marko wystąpi ze swoim live znany na szczecińskich salonach Michał Jabłoński aka Seq z Warszawy , Jacenty , melodyjny przedstawiciel Maschinenraum - Doobs , Colmi oraz Droptech w bardzo spokojnym wydaniu akurat na wschód słońca
Mam nadzieję , że nie przynudzam, bo nie doszedłem jeszcze do drugiej sceny
Druga scena zlokalizowana dwa piętra nad pierwszą spełniać będzie rolę tanecznego chill-out'u w którym odbędzie się nieskrępowane żadnymi ramami Jam Session!
Maszynki , scratch i czarne krążki ....
Down Tempo , Ambient , Nu Skul czy Funky w wykonaniu Zombiego , Marcina Markowskiego , Da Breaka , Little Liquidize , Brain Grain'a oraz Phonotica to coś ,czego na pewno nie doświadczycie w żadnym klubie w mieście .
Pełna profeska + techniczny majstersztyk
-----------------------------------------------------------------------------------
TERAZ BARDZO WAŻNA INFORMACJA :
JEST TO IMPREZA ZAMKNIĘTA , NA KTÓRĄ WSTĘP MAJĄ OSOBY WYŁĄCZNIE ZAPISANE NA LISTĘ GOŚCI .
DZIĘKI TEMU MAMY PEWNOŚĆ, ZE NIE POJAWI SIĘ NIKT PRZYPADKOWY I PRAKTYCZNIE KAŻDY BĘDZIE SIĘ ZNAL MNIEJ LUB BARDZIEJ .
ŻEBY DOSTAĆ SIĘ NA LISTĘ , NALEŻY NAPISAĆ MAILA NA ADRES :
pradyselektywne@gmail.com
W TREŚCI PODAJĄC SWOJE IMIE I NAZWISKO ORAZ ZNAJOMYCH , KTORYCH REKOMENDUJECIE
JEST TYLKO 120 BILETÓW , DLATEGO PROSZĘ O ZDECYDOWANIE I SZYBKIE ZGŁOSZENIA .
WSTĘP KOSZTUJE 50 PLN , ALE ALKOHOL/JEDZENIE/NAPOJE ZABIERA SIE ZE SOBA , DLATEGO NIE ZRAZCIE SIE CENA, BO SUMA SUMAROW WYJDZIE TANIEJ NIZ NORMALNIE W KLUBIE )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PRĄDY SELEKTYWNE
DATA : 02.06.2012
MIEJSCE: GALERIA STARY MŁYN , UL.SZEROKA 19 SZCZECIN
SCENA KOMINKOWA :
- MARKO FURSTENBERG LIVE (ORNAMENTS| ECHOCORD ) LIPSK
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
- MICHAŁ JABŁOŃSKI LIVE ( [MINICROMUSIC | NITODRUM ) W-WA'
- TICK ( B!BROS )
- DUBZ ( MASCHINENRAUM )
- DROPTECH (NSR)
- COLMI
JAM SESSION :
- ZOMBIE (KANAPA TRIPPIN' )
- MARCIN MARKOWSKI (COLORFULL PRODUCTZ )
- CHRIS DA BREAK (NSR )
- LITTLE LIQUIDIZE ( COLORFULL PRODUCTZ )
- BRAINGRAIN
- PHONOTICK
WSTĘP :50 PLN ( ALKOHOL BIERZEMY ZE SOBĄ )
FB :' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Ostatnio edytowany przez Rado (2012-05-06 22:08:59)
a czy czasem ideą imprez typu secret location nie jest takze to że nie mają one swoich tematów na ogólnie dostępnych forach?
oooooo
ale Secret Location gdzieś w Polsce czy w Sz-nie? :F
to pytanie - kiedy będą artyści i od kiedy będą rezerwacje? Chodzi mi o to, czy po pojawieniu się składu jeśli mi się spodoba i będę chciał być obecny to czy się załapię jak tylko jest 150 miejscówek? Czy trzeba się zapisywać w ciemno, aby się załapać?
jeeeeeeeeeeee ! napewno sie zjawie w szczecinie z prosiakiem 150 osob to mysle polowa mogla by przyjechac z samego gsz jak wczesniej
o kurczaki pieczone!
Nie jesteś konsekwentny Gutku
dawac tych artystow !
wrazie dobrego składu rezerwowac trzeba termin!
gutek81 :
k_mill :
Nie jesteś konsekwentny Gutku
jestem. miejsce i artystów znam
Czekam na potwoerdzenie od ' gwiazdy'.
Nie spodziewajcie się gwiazd pokroju Advent, spodziewajcie się za to mega miejscówki i imprezy wyłącznie dla ludzi z klimatu , takiej 'domówki'
Co jak co,ale Szczecina trzeźwym okiem to jeszcze nie widziałem jak klimaty w starym stylu to może można liczyć na jakiś zastrzyk sajtręsu?
w jaki sposob mozna zarezerwowac miejsce ?
dobre:)
ja to polubiłem ten Szczecin zobaczymy zobaczymy
Tutaj znajdziecie 'gwiazde' imprezy
Ben czy Marcel??