Organizatorzy największego polskiego festiwalu z muzyką elektroniczną właśnie ogłosili, że 11. edycja tego wydarzenia odbędzie się w dniach 29-31 lipca 2016 w Płocku. Ruszyła już sprzedaż karnetów.
Audioriver to festiwal prezentujący niemal wszystkie gatunki elektroniki, od house?u i techno, przez drum & bass i electro, a na IDM i experimental kończąc. Niejednokrotnie zagląda także w inne rejony, jak jazz, rock czy dobry pop, zawsze pozostając wiernym duchowi dobrej zabawy przy wartościowej muzyce. Do tej pory na Audioriver wystąpiło już kilkuset artystów, wśród nich takie gwiazdy jak: Underworld, Röyksopp, Paul Kalkbrenner, Moderat, Little Dragon, Tiga, Rudimental czy Richie Hawtin.
W 2015 roku festiwal obchodził swoje 10-lecie, po raz trzeci z rzędu wyprzedając wszystkie karnety jeszcze przed otwarciem bram. Ostatni Audioriver odwiedziło aż 27 tysięcy osób, a bardzo pozytywne opinie po wydarzeniu dają podstawy myśleć, że bilety na edycję 2016 będą równie mocno pożądane.
Audioriver 2015 Aftermovie: linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
LINEUP/dotychczas ogłoszono
Antigone live
Black Sun Empire
Calyx & TeeBee
Caspa & Rusko
Crystal Castles
Cyantific
DANGER live
Dillinja
Dub Phizix & Strategy (Broke'n'English)
Dubfire: Hybrid live
Four Tet (Official)
Francois X
Frederic Robinson live
GESAFFELSTEIN
Gorgon City live
Ilario Alicante
Jaguar Skills
Jamie Woon
Kolsch live
Leftfield
Mefjus
Nu:Tone & logistics
Octave One live
Recondite live
Richie Hawtin
Scuba
Seba feat. Robert Manos
Shackleton presents Powerplant
SIGMA live
Sterac official
Sven Vath
Trade (Blawan & Surgeon) live
VRIL & Voiski aka Vrilski live
Xtrah
Wejściówki są już dostępne, a ich ceny prezentują się następująco:
Karnet dwudniowy (piątek i sobota na plaży)
19 listopada 2015 - 17 lutego 2016: 170 zł
18 lutego - 18 maja: 200 zł
19 maja - 24 lipca: 230 zł
25-29 lipca: 260 zł
Karnet trzydniowy (piątek i sobota na plaży + Audioriver Sun/Day)
19 listopada 2015 - 17 lutego 2016: 230 zł
18 lutego - 18 maja: 260 zł
19 maja - 24 lipca: 290 zł
25-29 lipca: 320 zł
Bilety jednodniowe na piątek i sobotę na plaży będą w cenie 150 zł i wejdą do sprzedaży w czerwcu 2016. Z kolei wejściówki na niedzielę w cenie 60 zł mogą w ogóle nie pojawić się w sprzedaży. Od dwóch lat karnety trzydniowe, czyli te obejmujące Sun/Day, rozchodzą się na długo przed festiwalem i nie ma już możliwości wprowadzania biletów na ostatni dzień wydarzenia.
Karnety trzy- i dwudniowe dostępne są na linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw oraz w salonach Empik w całej Polsce.
Więcej na linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Ostatnio edytowany przez Gorecki (2016-04-20 17:22:56)
czemu mój post został usunięty?
Super że termin nie pokrywa się z Tomorrowaland.
Ale koliduje z Sunrise w Kołobrzegu
LSDj :
kamyl00 :
bo jestes niedobry
bo napisałem żeby dali roisin do circusa?
kamyl00 :
LSDj :
kamyl00 :
bo jestes niedobry
bo napisałem żeby dali roisin do circusa?
na prośbe Organizatora został założony nowy wątek pilotowany przez niego samego.
wcześniejszy temat został usunięty wraz z 3 postami ktore zawierał.
gutek81 :
kamyl00 :
LSDj :
bo jestes niedobrybo napisałem żeby dali roisin do circusa?
na prośbe Organizatora został założony nowy wątek pilotowany przez niego samego.
wcześniejszy temat został usunięty wraz z 3 postami ktore zawierał.
E no, ale ten GSZ wpływowy
Kurde i znów Sanrajs przegapię, dobrze że hotel w płocku zarezerwowany
Pojawię się z dziećmi... ale w 2017 dopiero.
Wishlist(szybko z głowy):
Main: Moderat, Röyksopp, Grimes
Circus: SHXCXCHCXSH, Adam X, Oscar Mulero, Rebekah
Hybrid: Miss Kittin, Two Fngers, Busy P
Ostatnio edytowany przez nosmile (2015-11-19 22:05:13)
nosmile :
Hybrid: Miss Kittin, Two Fngers, Busy P
+ Adam De Great
sprzedam 100 pokoi we wcześniaku za darmo
budi22 :
nosmile :
Hybrid: Miss Kittin, Two Fngers, Busy P+ Adam De Great
Nie róbmy konkurencji sunrise
budi22 :
nosmile :
Hybrid: Miss Kittin, Two Fngers, Busy P+ Adam De Great
no podstawa, bez Adama nie ma biby
Adam zdolny chłopak, zagra tu i tu
Hejterzy będą hejterzerzyć.
Adam De Great:
Nie chciałem używać mikrofonu na Mayday... Mojego wczorajszego seta dedykuję synowi Mikołajowi.
btw. Gdy kilka lat temu Armin na Tomorrowland mówił o swoim nowo narodzonym dziecku... pomyślałem automatycznie w tym momencie "fajnie gdybym kiedyś ja tak mógł..." no i stało się
(btw. Aby nie ułatwiać hejterkom wieczoru... dodam że absolutnie nie porównuję się do Armina, chodzi tylko o spełnienie pomyślnego marzenia) / ujęcie złapane przez James Sparrow! Thnx! Pozdro Mayday!
1923 :
Adam De Great:Nie chciałem używać mikrofonu na Mayday... Mojego wczorajszego seta dedykuję synowi Mikołajowi.
btw. Gdy kilka lat temu Armin na Tomorrowland mówił o swoim nowo narodzonym dziecku... pomyślałem automatycznie w tym momencie "fajnie gdybym kiedyś ja tak mógł..." no i stało się
(btw. Aby nie ułatwiać hejterkom wieczoru... dodam że absolutnie nie porównuję się do Armina, chodzi tylko o spełnienie pomyślnego marzenia) / ujęcie złapane przez James Sparrow! Thnx! Pozdro Mayday!
współczuje synowi takiego taty
kamyl00 :
1923 :
Adam De Great:Nie chciałem używać mikrofonu na Mayday... Mojego wczorajszego seta dedykuję synowi Mikołajowi.
(btw. Aby nie ułatwiać hejterkom wieczoru... dodam że absolutnie nie porównuję się do Armina, chodzi tylko o spełnienie pomyślnego marzenia) / ujęcie złapane przez James Sparrow! Thnx! Pozdro Mayday!współczuje synowi takiego taty
Fakt, że nie chciał używać mikrofonu jest na serio straszny.
może Raresh nie zapije i ściągniecie go na AR'16 ??
Maglite :
we wczesniaku nie ma już miejsc
huja
kamyl00 :
1923 :
(btw. Aby nie ułatwiać hejterkom wieczoru... dodam że absolutnie nie porównuję się do Armina, chodzi tylko o spełnienie pomyślnego marzenia) / ujęcie złapane przez James Sparrow! Thnx! Pozdro Mayday!współczuje synowi takiego taty
Współczujesz synowi, bo jego tata prezentuję muzykę, która nam nie odpowiada? Serio?
xseba :
kamyl00 :
1923 :
Adam De Great:współczuje synowi takiego taty
Współczujesz synowi, bo jego tata prezentuję muzykę, która nam nie odpowiada? Serio?
nie, bo robi z siebie debila, a ojciec powinien być wzorem dla syna