Co o tym myślicie?
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
To jest dosyć dziwne.
Ten typ kiedyś w Gdańsku na PG miał się pojawić na wykładzie, jednak pewnie przeczytał na jednym z forów, że ma przyjść spora grupa oponentów i raczej przez to zrezygnował, zamiast niego przybył jakiś ksiądz, więc podziękowaliśmy grzecznie. Brednie.
sluchalem tego jakies 2-3tyg temu. poczatek bardzo ciekawy ale pozniej stwierdzilem, ze kolesiowi chyba zawiesily sie wszystkie kwasy jakie w zyciu zjadl, bo to co wygaduje pod koniec to takie brednie, ze sluchac sie nie da!
Ostatnio edytowany przez SIASIA (2011-02-27 22:06:55)
Ten koleś przebił swoim debilizmem chyba ten dokument Radia Mayja nagrywany podczas Creamfields we Wrocławiu.... dotrwałem do końca 3 partu i szkoda na to więcej czasu...
jedyne co moge zrobić to dać minusa mu na tych filmach....
"Film z Johnem Travolta,,gorączka Sobietnaiej nocy mial wplyw na powstanie setek tysiecy dyskotek na calym swiecie"
"Mayday najważniejsza noc dla okultystyów w Europie, noc w której bogini miłosći łączy się z bogiem wojny..jeżeli się połączy seks i przemoc powstaje najbardziej niszczące uczucue-perwersja "
"Zacząłem się modlić..Ojcze Nasz i wtedy ujrzałem taką świetlistą postać Archanioła Michała z Mieczem w ręku i zadał mi trzy pytania a pozniej uciekałem z tej sali-hali koło Stadionu Borussi... tam stali ludzie z krótkofalówkami i bałem się ,że dali sygnał żeby mnie zatrzymac.... ."
Ostatnio edytowany przez winetu (2011-01-31 00:26:53)
winetu :
"Zacząłem się modlić..Ojcze Nasz i wtedy ujrzałem taką świetlistą postać Archanioła Michała z Mieczem w ręku i zadał mi trzy pytania a pozniej uciekałem z tej sali-hali koło Stadionu Borussi... tam stali ludzie z mikrofalówki bałem się ,że dali sygnał żeby mnie zatrzymac.... ."
![]()
![]()
winetu :
Ten koleś przebił swoim debilizmem chyba ten dokument Radia Mayja nagrywany podczas Creamfields we Wrocławiu.... dotrwałem do końca 3 partu i szkoda na to więcej czasu...
jedyne co moge zrobić to dać minusa mu na tych filmach....
"Film z Johnem Travolta,,gorączka Sobietnaiej nocy mial wplyw na powstanie setek tysiecy dyskotek na calym swiecie"
"Mayday najważniejsza noc dla okultystyów w Europie, noc w której bogini miłosći łączy się z bogiem wojny..jeżeli się połączy seks i przemoc powstaje najbardziej niszczące uczucue-perwersja "
"Zacząłem się modlić..Ojcze Nasz i wtedy ujrzałem taką świetlistą postać Archanioła Michała z Mieczem w ręku i zadał mi trzy pytania a pozniej uciekałem z tej sali-hali koło Stadionu Borussi... tam stali ludzie z mikrofalówki bałem się ,że dali sygnał żeby mnie zatrzymac.... ."![]()
![]()
No jeżeli to jest lepsze do "UCIECZKI ";/ powiem tak strach troche..
@ SIASIA - Ty synu Szatana, - Przyznaj się !!!!!!!!!!!!!!!
@ to już wiem czemu Jarek - to Boski Angelo
na Monegros - o DJ RUSH mówi się "La BESTIA"
LOGO/symbol - Mayday - "Twarz Szatana"
o Qurwa - w co ja wdepnąłem,...
Ostatnio edytowany przez xavery (2011-01-31 00:52:30)
jakis rok temu bylo to juz na gsz
winetu :
xavery :
Zapomniałeś o symbolice CZARNEGO OPŁATKA (czytaj winyla) .
odsłuchałem do -cz.6/11 , dalej nie potrafię,
w Polsce Szatan - to Jurek Owsiak - oraz jego WOŚP i ten przystanek Woodstock'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
winetu :
xavery :
Zapomniałeś o symbolice CZARNEGO OPŁATKA (czytaj winyla) .
skusnierczyk :
jakis rok temu bylo to juz na gsz
Widocznie zbiera kolejne plony na forum . Ciekawe ile osób wyrejestruje się bo obejrzeniu
a śmiejta się ! mnie ta tekno opentało już pare ładnych lat temu i nie kce pościć nic tylko to umc umc umc ba by umc umc umc i w kółko i to samo
xavery :
o Qurwa - w co ja wdepnąłem,...
a propos logo
znajomy mówił mi o jakimś międzynarodowym znaku techno - coś w kształcie trójkąta
istnieje coś takiego?
Czeski/ Głuchoniemy :
xavery :
o Qurwa - w co ja wdepnąłem,...a propos logo
znajomy mówił mi o jakimś międzynarodowym znaku techno - coś w kształcie trójkąta
istnieje coś takiego?
jedyne jakie mam skojarzenia to tzw. Oko Opatrzności:
ale to symbol pochodzący z antycznych religii, zapożyczony przez chrześcijaństwo jako symbol Trójcy Świętej, znajduje się on także na banknocie dolarowym oraz bywa często kojarzony z lożami masońskimi oraz koncepcjami NWO -new world order (wikipedia)
+ symbol szatana
zna ktos kawałek w 4 cześci ?
jeden z bogów techno :
Mossa
Siasia dobrze mówi, koleś się chyba zawiesił na kwasie, albo przynajmniej zjadł o jednego dropsa za dużo
Ja dotrwałem do 6 części, że ani razu nie wspomniał co jadł przez ten czas...
Ale z filmu wynika nastepująco:
- mayday w DE jest 30 kwietnia dlatego, że to dzień czy noc zła;
- techno to nic innego jak muza szatana, a zawsze myślałem, że to deat metal czy inni tacy są od szatana...
- ale gdzie ten typ w logo mayday widzi twarz szatana?? jedno się zgadza, moi kumple, którzy też uciekli z mayday, na bank by mu uwierzyli
Hell Boy :
- ale gdzie ten typ w logo mayday widzi twarz szatana??
nie jest mozliwe to zeby ten pan nie cpal