linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
'
TRACKLISTINGS WEB-RADIO' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
'
Ostatnio edytowany przez mathew (2011-11-13 14:22:07)
najgorszy skład od wielu wielu lat
Manyac :
[*]
[*]
Z każdym rokiem coraz mniej techno. Niesamowite. A Birdy Nam Nam to już w ogóle miazga.
winetu :
P.K gwiazdą numer 1 na takim evencie ?
[*]
wydaje mi się że nie ma tu nawet przedniego headliner'a ..
wklejcie podział na sceny
'
proponuje wykupić licencję do PL i zrobic tu konkretny Event I LOVE TECHNO.PL
grajków mamy doskonałych, Osmo, Venom, Marks, Sojka, Slg - zroznicowanie gatunków do grajków też duze + goscie zagraniczni... , zajebista biba by powstała!!!
Jedz tam choć raz, a nie będziesz pisać takich postów. Warto choć raz pojechać tam.
LSDj :
grajków mamy doskonałych, Osmo, Venom, Marks, Sojka, Slg - zroznicowanie gatunków do grajków też duze + goscie zagraniczni... , zajebista biba by powstała!!!
xavery :
Jedz tam choć raz, a nie będziesz pisać takich postów. Warto choć raz pojechać tam.
LSDj :
nie neguje opinii,że ilt.be to dobra biba ale proponuje organizacje polskiej edycji
Tylko gdzie w Pl? Jest taki kompleks ?
Po co dla wstydu? polskie edycje zachodnich imprez zawsze beda porównywane do protoplastów i nigdy, nigdy nie dosłużą się takiej renomy. Lepiej budowac własną markę niz babarac się w ITL PL, TW PL, MELT PL, czy LFP PL.
xavery :
Tylko gdzie w Pl? Jest taki kompleks ?
Nie znajdziemy co prawda miejscówki jeden do jednego ale hal targowych, obiektów halowych nam nie brakuje. Skończyły się lata dominacji Katowickiego Spodka. Jest śliczna hala w Łodzi, Ergo Arena w Sopocie, w zasadzie w każdym rejonie znajdzie się coś fajnego. Nie wiem jak tam Wrocław ubiegał się o EXPO to chyba miał jakieś tereny pod uwagę, w Poznaniu jest to teren Targów.
Tylko kto z organizuje imprezę i znajdzie publikę na 6-10 tysięcy osób za samą nazwą I LOVE TECHNO czy TIME WARP. Audioriver to dla mnie pod tym względem to fenomen . Tylko ,że przyciąga on całą rzeszę np fanów Drum & Bass z naszego kraju i innych muzycznych klimatów.Ja na rynku spodku spotkałem ziomala ze swojego miasta to mi kopara opadla. Go nie interesują żadne klubowe rytmy a właśnie cała masa tych artystów ,których z kolei ja nie znałem a takich ludzi to ze 2-3 koła by się tam spokojnie nazbierało. Na samym Techno w tym kraju niestety pojedziesz na taką ilość . Nie te czasy.Tak mi się wydaje. Nikt nie będzie ryzykował..... Pracujesz dla MPT to sam doskonale wiesz dużo więcej jak to u nas wygląda w tym kraju.Masz szerszy obraz, doświadczenie,informacje,wiadomości. Ja jestem tylko zwykłym zjadaczem chleba , konsumentem
Czy mi są potrzebne polskie edycje zagranicznych eventów ? Z jednej strony tak z drugiej nie. Tak bo jest coś na miejscu.Potencjał widzę w martwym okresie między styczniem a kwietniem wtedy faktycznie dałoby się wcisnąć coś....... Grudzień odpada bo święta i lwia część po polskim Mayday nie wydoiła by z gotówką,zaraz święta a wakacje odpadają bo wtedy to jest imprezowa masakra. Tak więc widziałbym u nas w PL w pierwszym kwartale roku imprezę pokroju czeskiej Apocalypse. Nie musi to mieć łatki imprez wymienionych przez naszego forumowego socjologa.
Przyznaje się bez bicia, nie byłem na I LOVE TECHNO. Chciałem i dalej chce kiedyś odwiedzić to miejsce. Może teraz mam prywatnie dużo zawirowań no i podziękuje. Może za rok jak odpusczę Nature ONE De ale kurde w tym roku mimo marki ,atmosfery hasło I LOVE TECHNO przy tym lineupie mi najzwyczajniej nie pasuje, porównując to do zeszłych lat.
Ostatnio edytowany przez winetu (2011-09-19 11:46:48)
otm :
Po co dla wstydu? polskie edycje zachodnich imprez zawsze beda porównywane do protoplastów i nigdy, nigdy nie dosłużą się takiej renomy. Lepiej budowac własną markę niz babarac się w ITL PL, TW PL, MELT PL, czy LFP PL.
w sumie ok zgadzam sie w jakiejs czesci z tym co napisales, wiec moze by tak pomyslec o rodzimym evencie , na ktorym powstaly by sceny skupiające milosników roznorodnego grania... o takie cos mi chodzi glownie... 100% minimal schranz
A ja jadę i będzie zajebiście, nieważne kto mi zagra, bo zawsze chciałam poczuć klimat ILT
Manyac :
Susanna :
A ja jadę i będzie zajebiście, nieważne kto mi zagra, bo zawsze chciałam poczuć klimat ILT
spóźniłaś sie o 2-3 lata ..
strata czasu i pieniędzy .
zdecydowanie.
lepiej na ADE
Manyac :
Susanna :
spóźniłaś sie o 2-3 lata ..
strata czasu i pieniędzy .
Pozwolisz, że to ja ocenię po imprezie, czy była stratą czasu i pieniędzy